11 oktober 2012

Städning


Tänk vilken lyx det är.
Lyx att komma hem från jobbet och huset är städat. Ja, det är faktiskt helt fantastiskt. Det är värt varenda krona.

Man trodde ju att Rut-avdraget bara skulle nyttjas av rika människor, men det har ju visat sig vara helt fel. Den största kundgruppen är barnfamiljerna. Jag förstår varför ;). Man omprioriterar helt enkelt så att man har råd att ha städhjälp. Råd att prioritera ledighet med barnen!
Man ska ju inte heller glömma så många fler arbetstillfällen detta har gett - jag är glad över att vara en i mängden som skapat arbete. Finns bara en sak jag retar mig på..... att jag inte gjort detta innan ;)

Vi har nu hjälp varannan vecka - jag hade dock önskat att vi valde varje vecka. Men, det kan man alltid ändra om vi vill framöver.


Nu ska jag njuta av att ha ett städat hus, som jag dessutom inte har städat själv!

Kram Eva


3 kommentarer:

  1. Visst är det underbart!!! Vi har haft städhjälp tidigare :)

    SvaraRadera
  2. Själv har jag en liten lägenhet. O skulle vara så skönt med städning. Men. nja. Inte än...

    SvaraRadera
  3. Neeej, här håller jag inte med! Skulle inte kunnat med att ngn annan skulle städa efter vår skit!! Skulle för mig kännas som att ha tjänstefolk. Så länge jag är frisk så städar jag själv! (Eller mest Sven). Men många gillar det! Kram och ha en go helg! Misan

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...