5 oktober 2012

Inköp

En fin sifon.





Körde från jobbet direkt till Lovisa på landet och deras kundkväll. Där mötte jag upp min mamma och min faster - trevligt! Vi kollade runt bland alla sakerna och innan vi handlade åt vi lite ärtsoppa.  Med mig hem fick jag min efterlängtade sifon :). Jag har absolut haft möjlighet att handla en innan, men av någon konstig anledning har jag aldrig gjort det. Men, jag har ångrat mig varje gång. Så nu slog jag till! Den passar utmärkt här hemma med sin gröna färg. 

Hm... just nu ligger Rambo precis intill. Kanske jag ska ta och flytta den till ett annat fönster där han inte brukar ligga? Annars kanske jag inte har kvar min sifon så länge..

Idag är det fredag - jippey! Jag är hemma med Wille. Det verkar inte som att det blev något "större" av förkylningen och huvudvärken. Men, för att inte nonchalera det hela får han stanna hemma idag också. Gissar dock att jag får ta och roa honom lite mellan varven. Sysselsättning här hemma är det aldrig ont om - man kan städa, stryka, tvätta, sortera kläder, motionera, jobba.., och så kan jag sitta i soffan och mysa med lilleman. 

Det blir nog det sistnämnda
i alla fall några timmar framöver!

Ha ett härligt fredagsmys!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Låter som en bra dag :)
    Ha en underbar helg ... lät verkligen som något jag skulle behöva :) Får väl bli bättre i ryggen bara :)
    Kram fina du!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...