5 september 2012

Panorama från balkongen


Panoramavy mot poolområdet

Hepp.. soporna är kvar i bilen.. I morse när jag lämnat Wille var jag faktiskt på väg att köra till sorteringsstationen för att man just passerar den ändå. Men hade jag stannat hade jag blivit försenad till jobbet och det ville jag inte. Just nu är jag väldigt nöjd och glad över att vi är så noga med att skölja ur alla förpackningar. Annars hade jag nog inte stått ut..

Det blev en uppfriskande (?) joggingtur i går innan middagen. Efteråt kunde jag i lugn och ro äta och krypa upp i soffan med Wille - mysigt!

Idag ska Maja rida för Martina  - kul. Inte klokt bara att det redan är onsdag. Men å andra sidan kommer ju fredagen fortare då :).

Nu kommer vi hem sent ikväll, men i morgon kanske jag hinner fortsätta med min omändring av garderober i vårt hem. Det är ett gissel. Men nu är jag snart klar med rensningen av förrådet/klädkammaren på ovanvåningen. Vi har bara haft det som förvaringsutrymme till vinterkläder, en himla massa skit, julsaker, påsksaker, en himla massa skit och lite mer skit....
Men nu har jag flyttat vinterkläderna till vår stora fina kista (fick ju rensa kistan först så klart) och har därmed fått två meter klädstång fritt att hänga mina kläder!!
Tror jag ska rensa i Billy bokhyllan som står där. Eller så hänger jag ett skynke för så att jag slipper se det.

Även sugen på att lägga in en fin matta så att det inte känns så "förrå-digt".
Jag känner mig ganska nöjd faktiskt!

Fast mest nöjd är nog Erikshjälpen som får lov att komma och hämta en massa fina saker.
Mindre nöjd är Staffan som ska köra till tippen igen... 

Man kan inte göra alla till lags även jag vill :)
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Det är så skönt när man får rensat och så är det ju kul att göra om också... Tur att du söljt förpackningarna så du inte fick surlukt i bilen... ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...