17 september 2012

Trött efter helgen...

Ibland känner jag att jag behöver vila efter en helg... I morse sa jag till Staffan; "Jag hade behövt vara ledig en dag och bara ta det lugnt". Men, det är väl likadant för alla. På helgen ska ALLT SKE. Man ska hinna med allt det där man inte hinner med på vardagarna. Så hade vi det i helgen, samtidigt som det på något sätt var lugnt och skönt både fredag och lördag. Summa summarum var det en jättebra helg med trevligt sällskap av både mamma och Amelie.

Igår var jag faktiskt på IKEA. Trots att dom "mobbar" mig genom att inte skicka en katalog. Vi köpte skrivbord, hurts och skrivbordslampa till Maja, värmeljus, påslakanset och så klart en massa andra saker. Alltid kul att åka dit. Vi var där sent i går innan stängningsdags, så det var hur lugnt som helst :)

Jag glömde ta en katalog.....
Är det klokt?


Ikväll ska Maja rida privatlektion för Martina på den bedårande Ariel.


På lördag är det dags för Pay & Jump för Maja. Hopptävling på gång med andra ord. Ska bli spännande :). Hon har provat att hoppa med Bess (som hon ska ha) en gång innan... inte mycket till träning. Men det spelar ingen roll. Det är bara kul att vara med :)

Idag är Wille på sitt första studiebesök med sin klass. Naw.. han är för söt den lille pågen. Fråga mig inte vad dom skulle besöka, för det kommer jag inte ihåg... Kan inte varit så där jätteintressant.. för då hade jag nog kommit ihåg det. Vet bara att dom skulle gå förbi kyrkan vi gifte oss i och där båda barnen är döpta. ja, ja..

Ha en skön tisdag!
Kram Eva


3 kommentarer:

  1. Så där känner jag också. På helgen ska allt göras. Men är det inte då man borde vila istället för att orka med en ny vecka?
    Tål att tänkas på :-)

    Ha en fin måndagskväll
    Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Ja har man barn i din ålder så har man säkert fullt varje helg, vi har de ganska så lugnt fast jag jobbar då varannan helg.

    Kul me hopptävligar för er i helgen, de går säkert bra för Maya.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är det så. Helgerna är intensiva.. Och ändå gör man bara HÄLFTEN av det som skulle behövas, eller det man vill... :-P

    Kram M

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...