9 september 2012

Hoppsan...

Här har det inte funnits tid för att blogga märker jag. Tid och tid... i fredags låg jag här på soffan hela dagen (nästan) och tyckte synd om mig själv för att jag kände mig sjuk :(. Vaknade i lördags och var ganska pigg igen :) - så fredagsmys var nog vad den här kroppen behövde.

Gick upp ganska tidigt i går och skjutsade Maja till stallet. Sedan körde jag hem igen och Staffan och jag hjälptes åt med att städa huset. Fy fan så tråkigt det är att städa!! Blev lagom klara så att jag kunde köra till stallet igen och titta på när Maja red lektion och dricka kaffe med föräldrarna :). En klar fördel med att Maja rider på lördagar är att det är mitt på dagen, man är pigg och glad (har inte stressat från jobbet och är trött och frusen) och så är det alltid ljust ute! Tyvärr finns det många nackdelar också, men dom låtsas vi inte om just nu...

Mitt på lördagseftermiddagen kom familjen Tok. Vi började med "gammel-fika". Kaffe, kaka och avec. Dagen och kvällen flöt på med förrätt, fördrinkar, vin, skratt, grillning, vin, skratt, hjälpa barnen med diverse saker, prata, mysa, vin, skratt, äta, levande ljus, ännu mera vin och mycket skratt för att avsluta lördagskvällen med en film. Moneyball med Brad Pitt.
En film som varar i 1 1,5 timmar, men som i detta hemmet tar dubbelt så lång tid att se för att än det ena och än det andra barnet behöver assistans :).
Natten tog vid när Roger somnade i soffan, Staffan i fåtöljen och jag på en madrass på golvet (som var menat till barnen - men dom sov i sängarna så jag passade på). Tessan var så klart vaken och spelade något spel på sin telefon.

 Härligt med vänner som man kan koppla av tillsammans med!

Efter en lång frukost och en promenad avslutade vi helgen med en slät kopp kaffe. Nästa myshelg är inbokad till slutet av oktober. Ser redan fram emot det.

Idag har vi vilat, promenerat, rensat garderob, flyttat möbler ut till carporten.. hittat Staffans Taekwondo-graderingsbevis (som vi trodde var borta). Där finns beviset. Rött bälte och sedan slutade han. Ett bälte kvar till svart..... MEN, tankarna har börjat gro hos min käre make - han vill ta upp träningen igen. Det är ju bara 23 år sedan... Jag hejar på så klart - självklart ska han ta upp träningen igenom han vill och satsa på det svarta bältet!


Go-kväll, nu ska jag natta mig själv.
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...