12 september 2012

Är jag utstött, mobbad eller vad?

Morgonsolen strålar på min framsida.
Det är skönt att gå ut till bilen när det är sådan här skön morgon!
Jag förstår inte vad jag har gjort IKEA för ont.. Snyft.. Är jag den enda svenska invånaren som inte har fått IKEA´s nya katalog?! Jag som anser mig att det företaget är min hovleverantör.. ;). Jag känner mig utstött och mobbad. Tja, kanske inte riktigt - men man kan ju undra hur man missar min brevlåda. Är det för att jag/vi behöver klippa häcken igen, eller har jag gjort brevbäraren något ont som jag inte vet om? Jag får väl ta och köra dit en dag och hämta hem en katalog då...

Igår var jag ute på en 60 minuters motionsrunda. Idag har jag så ont i höfterna att jag knappt kan gå. Än mindre kunde jag ligga och sova på sidan.. Vad gör jag för fel??? Alla ni träningsfanatiker där ute, hjälp mig!! Stretchar gör jag ju så klart, kanske lite i överkant just för att jag inte vill få ont.. Morr.. det ska ju vara skönt att motionera.




Jag får prova ikväll igen :)

Tyvärr har Ariel skadat sig lite och behöver vila, så det blir ingen ridning för Maja ikväll. Med andra ord fick både jag och Maja en helt ledig kväll. Men jösses så skönt det ska bli.


Undrar vad jag ska göra :)

Hoppas solen lyser på dig!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Beror lite på hur det gör ont. Men du kanske har svag höftmuskulatur? Det är ganska vanligt, om jag förstått det hela rätt.

    Eller kan du ha lite "foglossnings-känningar" kvar..?

    SvaraRadera
  2. Ja, Ikea-katalogen MÅSTE man ju ha... Kan det vara din man som gömt den så du inte ska handla där? *skojar*

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...