27 augusti 2012

Måndag hela veckan?

Jag tycker helt ärligt att måndagar är den värsta dagen. Faktiskt.. Visst, oftast är måndagskvällar sköna, men morgonen och arbetsdagen är inte rolig.
Tycker jag.



Men, nu är ju snart arbetsdagen slut och det börjar gå mot sen-eftermiddag och kväll. Vi fortsätter därför att måla fönster. Det har ju regnat varje gång vi tänkt fortsätta måla fönsterna på utsidan - därför har vi även satt igång projektet "måla fönster på insidan". Det går desto bättre! Men vi måste bli klara med utsidan innan vintern. Tror ni vi lyckas?

Inser just att det blir ett tufft spelarschema för våra innebandytjejer denna säsong. Fast kul så klart - för nu börjar seriespel! Staffan undrar nog vad det är han har åtagit sig... att bli tränare för F12 Skåne.. Självklart kommer han att klara det med bravur - eventuellt med administrativ hjälp av mig och en annan tränare så klart. Men egentligen är det bara vanliga "föräldrar" som råkade säga ja.... utan att kanske veta vad det innebär.

Tur det finns sådana föräldrar!

Nu ska jag hem och pussa på denna man/förälder/tränare/målare.




Ha en skön måndag!
kram Eva
ps. Var på kräftskiva i lördags. Himla skoj - bildbevis kommer :)! ds



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...