3 augusti 2012

Fina i håret

Ä n t l i g e n, så kom jag och Maja iväg till Sissi-frisör och fick klippt våra "peruker" ordentligt. Jag kapade ganska mycket på längden och klippte upp det himla snyggt. Dessutom visade Sissi mig lite tips på hur jag (nu efter 41år) får bort min virvel i luggen på ett superenkelt sätt med plattången... Jepp, jag är jätteglad att bli av med "ko-slicket" :).
Maja kapade också rejält - bort med allt det slitna. Vi är båda väldigt nöjda. Det är skönt med tanke på att det var första gången vi klippte oss hos Sissi.

Har träffat kära mamma har vi också :) - fick, som alltid, hjälp i trädgården. Ovärderligt - tack snälla mamma!

Foto

Foto: Återvinning av rosor!


När mamma fixade rosrabatten, så tog jag och fyllde mitt lilla kar med vatten och la i lite rosor. Visst blev det väl fint? Det fattas fortfarande lite kantsten (kommer snart) och det behövs lite mer jord (kommer också snart) - men annars är jag väldigt nöjd. Framsidan på huset ser ganska bra ut just nu. Det är lite småsaker (hrm.....) som skall fixas till. Vi har märkt att det vore bra med en "ram" med stenplattor runt gräsmattan ~ så den kommer i höst. Plus lite annat smått och gott.

Nä, nu kallar OS :)
Kram Eva




4 kommentarer:

  1. Jättefint med rosorna!!! :)

    SvaraRadera
  2. Ingen bild på frisyrerna?:(
    Jättefint med flytande rosor!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul att ni blev så fina i håret!

    Jag älskar din balja med rosorna... Väldigt vackert!

    SvaraRadera
  4. Säger som ovan; bildbevis tack! ;-))

    Kram M

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...