17 juli 2012

Sommarlovsmorgon

Det är skönt med lata mornar :)












Sitter och läser mina bloggsidor och dricker en kopp kaffe - samtidigt sitter Wille i soffan bredvid mig och tittar på sommarlovsmorgon på TV. Superskönt att bara ta det lugnt och mysa!

Solen tittar fram just nu. Undrar om det ska fortsätta så idag? På SMHI skriver dom att det ska vara halvklart dvs sol bakom grått moln. Men det gör inget. Vi badar och roar oss oavsett väder. Man får inte låta vädret bestämma inte heller ska man låta vädret fördärva ditt semesterhumör.

Njut av varje liten stund ~Det ska vi göra idag. Idag står det bio på schemat. Jag och Wille ska gå och se Ice Age 4 i eftermiddag. Premiär för Wille med bio!! Ska bli spännande. Maja-gumman är hos kompisen Klara och jag vet inte ens om hon vill hem idag... hihi... skönt med sommarlov!

Tills dess fortsätter jag skrota runt lite i pyjamasen och plocka lite här hemma. Vi ska dock börja med att äta lite frulle.

Önskar dig en skön tisdag!

Kram

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att bara få vara ledig!!!! Njut!!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du har haft en härlig dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...