11 juli 2012

Semester


Det är semestertider. Det märker man för jag bloggar inte varje dag då..hehe.. I mina tankar gör jag, men jag får nästan aldrig tillgång till datorn. I alla fall inte när Maja är hemma.
Jag är glad över att Maja inte har en egen dator på sitt rum - hon hade inte lämnat den för en sekund - jag hade inte haft någon som helst kontroll på hur länge hon sitter där. Tja, visst kan man ta bort datorn och visst kan man begränsa tiden - men 100%-ig kontroll har man inte.

Nä, det är bättre att hon sitter hos mig/oss med vår laptop, även om jag själv knappt får någon tillgång till den :)

Det händer mycket varje dag. Igår var jag med barnen bland annat på Hallongården. Wow, vilket fint ställe.Väl värt ett besök :) Här nedan kommer lite bilder till er!

Idag har jag varit hos bästa Helena i Trelleborg och på vägen passade vi så klart på att hälsa på Fridas Gård och Slättarps gård. Bilturer i min smak!! Mina barn är bara för snälla som står ut! Berättar mer nästa gång!

Kram Eva




 Se videon om du vill från Majas hoppning!

 Maja och Jimbo
Maja och Mary E2

2 kommentarer:

  1. Har man semester så har man, ibland bloggar jag från mobilen, enkelt och snabbt :)
    Duktig Maya är me hästarna och snälla dom är som låter dig få bestämma vägen :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hoppas att allt är toppen!
    Vet inte vad som hänt men bloggarna visar inte att de blivit uppdaterade på min sida... vår väl plocka bort alla och lägga in dem igen *surara* så tråkigt när man inser man missat massa trevliga inlägg ... så nu ska här läsas ikapp!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...