23 juli 2012

Jobba och slita ;)

Kändes konstigt att ställa klockan igår.. På två veckor vänjer man sig snabbt vid att sova och ha sovmorgon :).
Men, denna vecka är maken hemma med barnen själv och jag hoppar in och jobbar fyra dagar. Jo, jag har så klart valt den vecka när solen visar sig :(. Men, jag får väl njuta av ljumma kvällar istället!

Igår var vi ju dock och badade i flera timmar. Vi packade bad- och kylväska och cyklade ner till badet. Här plaskades och lektes det hej vilt tills denna mamma inte orkade mer. Nu kan man ju tro att även jag plaskade och lekte. Men nä.. mina barn har fått en mamma som inte är så förtjust i att leka.. (jag badar och leker utomlands..) Finns det fler sådana där ute?!?!
Tack och lov så innebär det att barnen roar sig själv! Staffan var också med ett tag (han badar dock!) men cyklade hem efter några timmar för att fortsätta måla våra fönster. Vi har vissa "måste-hinna-med-innan-vintern" saker och att måla alla våra fönster är ett sådant. Känns skönt att kunna bocka av det snart. Han är duktig han ~min man!

Själv är jag inte så dum jag heller..hehehehe.. Jag har påbörjat att sätta kantsten i min rosrabatt. Fiint blir det, men jag vet inte när jag ska hinna bli klar. Kanske jag kan sätta en eller två stenar idag?! Hm... det är ju Friskispass också. Mycket man vill hinna med på kvällarna.

Det blir nog bra tillslut... hehehe


Lite fler foton:
En kväll förra veckan körde vi till badet trots dåligt väder.
Som ni ser var det bara vi där...hehehe....

Det kom några skurar. Vi tog skydd, men Wille han badade vidare :)

En dag i förra veckan var vi ju och plockade jordgubbar. Mums!
Det blev ganska många!

I Majas odling växer det rejält :)!



Jag älskar semestertider. Det är så himla skönt med sommar och sol och lata dagar. Under denna sommar ska vi ju även hinna med en liten tripp utomlands. Jag längtar.. Ännu mera nu för att jag sitter inne på ett kontor..
Jag älskar också min man och mina barn. Det är underbart att få ha dom så nära hela tiden. Saknar dom.

Nä, ut med mig!

Ha en fortsatt bra måndag!
Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...