9 juli 2012

Första semesterdagen

Idag är första semesterdagen. Jag är uppe tidigt... Ganska ofrivilligt.. Men, med två 6-åringar som sover över hos varandra så kan man nog inte räkna med annat :). Kusin-Lisa har sovit hos oss. Det har gått jättebra :) Men vi har redan nu varit uppe i två timmar, och barnen är redan uttråkade.. Finns inte så mycket att göra vi den här tiden på morgonen tyvärr. Bara att vänta :)

Här kommer lite bilder från Majas ridläger. Fler kommer efter hand. Jag provade ju min nya kamera i lördags så klart när vi hämtade henne. Jag är supernöjd med resultatet av fotona och filmerna jag tog. Himla bra kvalitet!
Vi klarade oss från regn och åska under hela uppvisningen. Det var en jättefin uppvisning och tävling. Men så fort den var slut så öppnade sig himlen. Ibland ska man ha turen på sin sida!

Här är foton som kompisar till Maja tagit under veckan när dom badade med hästarna och när Maja hoppade.

 Maja badade med en häst som heter Curry.

 Här hoppar Maja med Mary E2 hästen hon hade alla dagar utom dom
 två sista. Mary blev tyvärr halt.

 Ett annat hinder

 Maja och Curry ser man bara huvudena på...
Här har vi hästarna som älskar att bada!

Längst bak i rosa har vi vår Maja.


Om vädret håller i sig idag så blir det en tur till badet och sedan tar vi nog en lek- och fikastund i Tirups Örtagård. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på. Det är ju så fantastiskt med semester - man behöver inte boka in hela dagen om man inte vill.

Kram

1 kommentar:

  1. Hoppas du får en fin semester hur vädret än blir! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...