16 juni 2012

Trist

Lördag morgon och det regnar. På SMHI-appen, så ska det regna hela dagen fram till ca. 17.00 då det ska vara molnigt bara. Idag hade jag önskat att det var strålande solsken hela dagen. Idag ska vi på bröllopsfest och det är fasiken så mycket roligare om det inte regnar. Men, det blir säkert trevligt ändå!

Igår var det en mysdag. Skolavslutning för Maja och Wille följde med för att öva :), arbete (var tvungen att jobba någon timme, men barnen hängde på) , fika hos min mormor i stugan (alltid lika gott och trevligt och det var superfint väder), till Toys R Us och köpte present till Rasmus, inom H&M och köpte hårtoning, dusch och klädbyte (1000 gånger, inget passar den här kroppen) och så cyklade vi till Li, Tomas, Matilda och Rasmus och firade 5-åringen med grillning och fotboll (eh, det sistnämnda kunde man ju vara utan, det blev bara trist...) och tillslut cyklade vi hem i ösregn och utan cykellampor och polisen som cirkulerade runt oss :( - men vi klarade oss. Kan vara läge att köpa lampor!



Maja och Wille på väg till skolavslutning!


Tomas och Staffan grillar härlig middag!


Grabbarnagrus, Rasmus & Wille skjuter med vattenpistoler
(eh... när jag var liten var dom definitivt inte så stora...hehe)

Nu ska jag ut och springa/promenera och sen blir det till att packa lilla övernattningsväskan till barnen som i dag och inatt ska vara hos farmor och Ronny. Usch, jag känner inte alls för att ge mig ut och träna, men med tanke på resultatet på vågen så har jag tagit två steg bakåt... Jag har slarvat och dessutom varit på för många trevliga middagar med lite för mycket vin. Måste skärpa mig, men det är svårt nu när sommaren kommit. Får så dåligt samvete och blir så besviken på mig själv för jag behöver verkligen få bort min "gravidmage" och kunna klä mig som jag vill.

Det kan jag inte nu. En svart sopsäck ser bäst ut på denna valross :) hahahaha. 
Kan man ha en sopsäck på bröllop? Nähä, okej lika bra att ha klänningen då :)

Ha så kul!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Det är jättesvårt på sommaren när det är mat, fika, mat, grillat, osv... :-P

    Kämpa på! :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...