3 juni 2012

Sköna söndag!


Vi hade en planerad söndag faktiskt. Wille skulle på kalas och vi skulle på brännboll med Majas klass. Men.. Wille gick inte på kalas och Maja mådde inte tillräckligt bra för att orka springa och hoppa och leka (mådde dåligt i fredags. Troligtvis ätit något dåligt så hon kräktes..) så dagen blev ganska så oplanerad.

Kusin Cajsa har sovit över från igår. Hon åkte med oss hem från kalaset för Tove & Peter. Så  innan Cajsa blev hämtad hann vi, istället för ovanstående, städa på bottenvåningen och sedan kunde vi med gott samvete sätta oss och fika lite med dom utan att dom fick katthår i munnen... ;)

Vi har fått storhandlat och nu laddar vi batterierna igen. Nu ska vi om fem röda åka till ett katthotell. Vi måste sondera terrängen inför vår semester i sommar där katterna inte får följa med.

När vi kommit hem blir det gräsklippning, löprunda och styrkepass och avslutar med finalen i Mästarnas Mästare - jihaa! Tja, fast efter finalen börjar en ny Engelsk serie om en barnmorska - den ska ses!

Ha det gött!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. En kul dag verkar du ha haft, en annan har haft en riktigt tråkdag och den har gått alldeles för sakta, skulle kunna gå o sova nu så att de blev måndag :)
    Kramis

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...