31 maj 2012

Onsdag



Det blev en fantastiskt fin grillkvällWilles dagis igår kväll. Himlen sprack upp och solen kom fram och värmde skönt. Det blev tårar och mycket skönsång. Bjuder på en kortare video där barnen sjunger "We will Rock you" - fast med annan text. Helt underbar. Efter avtackning av blivande skolbarn (snyft) så grillade vi och åt jättegod tårta.

I en liten, men naggande god, ort strax bortom där vi hade grillkväll, hade mina ridtjejer, och framför allt min Maja, sin avslutning samtidigt. Det hade också varit roligt och mysigt och lite sorgligt. Min förhoppning är att tjejerna kommer i samma grupp till hösten så att vi kan fortsätta tillsammans i ridspåret.

Det blev, med andra ord, en jättebra avslutningsonsdag för oss alla ~ nu väntar lite lediga vardagskvällar framöver som vi tänkte fylla (?) med diverse upplevelser. Behöver inte vara storvulet, men gärna en liten picknick någonstans någon gång i veckan för att njuta av våra ljusa kvällar och inte sitta och vänta på att semestern ska börja.

Det är ju nu vi ska njuta!!









Trevlig torsdag!
ps. Är det någon som har foton från gymkhanan, så skicka gärna till mig! ds
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Låter som en perfekt avslutning! Man blir oerhört stolt över de små liven! :-)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...