20 februari 2012

Vabb :(

Wille är så gräsligt förkyld, totalt täppt i näsan och en rälig hosta. Tog beslutet igår om att vabba när han självmant bad om en alvedon för att han hade ont i huvudet och i magen och ville vila... Så vi är hemma idag.

Helgen har varit himla bra! Vi var hos Tessan och Roger fredag till lördag och det var hur mysigt som helst och väldigt god mat :).

På vägen hem från Tessan och Roger körde vi inom IKEA och handlade lite till hemmet. Passade även på att käka lunch/middag där (blir inte billigare). På väg hem körde vi inom MediaMarkt och handlade lite till hemmet...... eh.... det blev betydligt mycket dyrare där än på IKEA kan jag meddela. Ny TV....
Mina intressen är med andra ord billigare än Staffans ;)

Lördagskvällen tillbringades framför ny stor TV i sköna sofforna tillsammans med mamma. Mamma bjöd på goda ostar och vin - HÄRLIGT! Att Melodifestivalen var urkass kan vi diskutera en annan gång. Mysig lördagskväll hade vi i alla fall :)

Söndag blev en tokdag.
Först var jag och Maja i stallet och hade härliga timmar med hästar och vänner. Sedan for vi i ilfart hem för att Maja skulle hinna byta om till innebandykläder.

Iväg till match, där det visade sig att dom bara blev 7 tjejer. Eh... 5 utespelare + 1 målvakt innebär att dom bara är 1 styck avbytare. Normalt är väl att man är nästan 3 olika 5:or i en match.... Herregud. Mot ett nytt lag med stoora tjejer... Wops. Här var det nervöst måste jag säga. Hur skulle tjejerna orka 3 x 15 minuter.
Kan meddela att jag nästan stod och skrek på läktaren när målen började trilla in :)
3-1 blev resultatet och jag är en mycket mycket stolt mamma!

Medan Maja sedan låg på soffan (totalt utmattad) så fixade jag och Staffan här hemma. Flyttade upp vår gamla TV till ovanvåningen, nytt överdrag på sofforna där uppe, ny TV-bänk och lite till. Det blev skitsnyggt!

Sen somnade vi i sofforna.....

Tror jag ska ta och sätta på en film och mysa med Wille i soffan.
kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...