31 januari 2012

sol & bad

Badflicka i en pool

Badpojke i en pool :)

Vid poolen var det en strand... Jo, solstolarna stod i en sandstrand. Eller det är kanske till att ta i - småkornig sten i alla fall. Konstigt, men trevligt!

Paus mellan doppen!

Skönt att ligga och filosofera!


Tisdag. Konstaterande. Bara så där.
Ett annat konstaterande är att det är nästan ljust på morgonen när jag kör till jobbet och på kvällen är det inte helt kolsvart längre :). Snart nog är det ljust när jag kör hem, och jisses vad det underlättar livet! Det ser jag fram emot!

Igår gjorde vi ett annat konstaterande, nämligen att vår dator var död. Han får helt enkelt gå i graven, inte lönt att lämna in den billiga skitdatorn någonstans. Orkar inte ens ta tag i det - vet vad man får för svar. Så istället åkte vi och köpte en ny... En bättre "skit-dator". Nä, denna är en bra dator med ett grafikkort som gör att OM vi känner för att spela ett spel, så kan vi det :). Jag blir som ett barn när det kommer hem något nytt - så jag hade inte tid med något annat än att fixa laptopen och se till så att allt fungerade som det skulle. Hehehe - det var kul! Nästan så att jag längtar hem för att "kolla läget". Fniss

Ikväll är det min träningskväll i vårt hushåll. Ja, först ska så klart Maja träna innebandy, men när maten är avklarad och disken likaså så går jag upp på ovanvåningen och kör mitt första "Cirkelpass". Det ska man klara på ca. 30 minuter, men jag räknar kallt med att det tar 1 timme för mig... Vet inte om jag ens klarar att ta mig ner för trappen efteråt. Blir kanske liggandes där till i morgon?! Ni får veta i morgon helt enkelt.

Nu står en kopp kaffe på schemat och så ska jag ringa kunder :)

Ha en bra tisdag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Bra och få både pool och strand, men blev det inte mycket sand i poolen då?
    Kul med ny data, sån julafton :)
    Traäna inte för hårt nu, kram

    SvaraRadera
  2. Åh så många härliga foton från Gran Canaria!!! Nu har man svårt att fatta att man faktiskt varit där??!!
    Vi missade Maspalomas öknen denna gång....

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...