3 januari 2012

90 saker


90 saker har jag skrivit ner på min lista över saker jag vill göra eller uppleva. Den listan satte jag och Mausi ihop i dag. Vi började med frukost i Bunkeflo och sedan skrev vi så att tangenterna brann och avslutade med en härlig lunch. Tack Mausi för mysig dag! Nu ser vi fram emot att börja stryka på listan!

Vi körde inom IKEA för att kolla säng åt lilleman, men vi var ju inte ensamma om den tanken så det gick väldigt fort... Tror själva besöker tog 15 minuter och med tanke på att vi inget handlade så kunde vi gå ut väldigt smidigt och snabbt igen. Stormen och regnet hade ju kommit så vi var väldigt glada över att få lov att köra hem. Min förkylning sitter ju som en smäck i pannbenet också, så dessa timmar tog musten ur mig.

Men, rastlös som jag är.... (jobbigt att inte kunna koppla av) så började jag och Maja att sortera hennes lådor på rummet. 3 gigantiska lådor under sängen rensades och två styck stora byråer rensades. Jisses.... nu ska vi bara rensa skrivbordet också och byta hennes mot vårt. Vi hade god hjälp av katterna....... som dock mest var i vägen hela tiden...suck... Vi fortsätter i morgon.

Nu sitter jag med fötterna i bad - här ska fixas fötter inför Kanarieöarna!
Kram på dig
/Eva


5 kommentarer:

  1. God Fortsättning på det nya året!!!
    Ska ni oxå till Kanarieöarna?
    Vi har beställt en sista minuten resa och flyger dit den 12/1 :)
    Måste få sool och värme :)
    ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Bra idé att sätta upp livsmål så där. Har ingen men borde verkligen göra en sån. Ku att ha en resa att se fram emot!!

    SvaraRadera
  3. Får vi följa med och uppleva din lista? Kul med lista, kanske ska gör en jag också:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. härligt med resa;o)ocg ha fötterna i bad är gött det me´;o)

    SvaraRadera
  5. Vad härligt med en kommande resa :)
    På Kanarieöarna har jag varit massor med gånger...

    Ha en skön lördag !
    Kramar Maria

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...