27 december 2011

Maraton


Efter en bra jul så är det åter arbetsdag. Tänk att tiden går så fort.

Men, då jag inte är jättestort "fan" av själva julafton (tycker bäst om tiden innan) så är jag nu glad att det är ett år till nästa gång och att jag snart får plocka bort allt med jul och plocka in måååååånga tulpaner!!!

Lika mysigt som det är att julpynta, lika mysigt och härligt är det att ta bort det.

Igår hade vi en super-lata-sig-dag i vår lilla familj. Vi lagade ingen mat - utan det blev hamburgare (det tyckte alla i vår kommun var en bra idé...), vi gick i pyjamas hela dagen, vi lekte med alla spel som Wille och Maja fått och så hade jag och Maja "Twilight-maraton".

Åh, vilken filmdag. Vi såg 1:an, 2:an, 3:an (Maja fick filmerna i julklapp) och så avslutade vi med nattbio och såg del 1 av 2 av 4:an!! Den var riktigt bra. Tycker ni om dom andra filmerna, så kan ni inte bara missa denna. Mmmmmumma - jag frossar i kärlekssagor!

Fast jag märkte att jag kommit upp en bit i ålder.. jisses så hög volym det är på bio.... fasen, hela huvudet blåstes ut kändes det som när det var lite spännande och "spännande-musiken" sattes på. Men jag märkte också njutningen av att gå på bio ~det var länge sedan jag såg en hel film utan att bli störd på något sätt. Man fick sitta i sin egen lilla värld och stänga ute den andra. Kanske ett bra sätt att ladda batterier på?!

Går ni ofta på bio?

Idag är för övrigt en helt vanlig tisdag. Staffan är hemma med barnen och jag jobbar. Har, som sig bör efter julen, en gräslig magkatarr - fast denna är envis och vill inte gå bort. Jag känner mig därför inte helt 100% frisk - men när fasiken gör man det under året hehe? Denna vecka är det dags för ny planering. Nu ska vi få ihop nyårsafton som firas hemma hos oss med 13 vuxna och 12 barn... KUL!!!

Ha en skön tisdag!
Kram Eva

6 kommentarer:

  1. Det var många år sen jag var på bio..har aldrig insett charmen att dela duk med 100 andra pers. Som dessutom inte kan vara tysta :). Vi har stor tv här hemma och ser hellre filmerna på den. Ja nu är Julen slut för mig med. Ev åker allt ut utom ljustakarna, innan Nyåret. Även om jag gillar julpyntet så tröttnar jag snabbt när julen väl är över..Nu är det bara 8-9 veckor till mars..VÅRTAJM..God fortsättning. Kram

    SvaraRadera
  2. God fortsättning! Här börjar vardagen så sakta komma tillbaka. Sonen extrajobbar och dotter är igång med sin träning och match imorgon. Maken och myser dock vidare ett tag till... Jag ser också fram emot tulpantiden!

    SvaraRadera
  3. God fortsättning!
    Bio är fantastiskt. Jag går ofta. Och ofta går jag ensam!
    Men på juldagen hade jag sällskap och gick och såg "the girl with the dragon tattoo". Läskig och bra.
    Snart vill jag gärna se en film som heter Hysteria. En brittisk kostymfilm. Jag älskar sådana :)

    Gott nytt år önskar jag er alla.

    Kram kram
    Sus

    SvaraRadera
  4. Går tyvärr sällan på bio nu för tiden, hyr film på Lovefilm istället,som kommer hem i brevlådan.
    Men var på bio i december meden kompis och såg en tjejfilm med Sarah jesscia Parker, minns inte vad den hette!!
    God Fortsättning önskar jag Dig!

    SvaraRadera
  5. Underbart med slöar dagar och vi är inne i dem dagarna ännu..På tisdag börjar jag jobba...

    Jag gillar oxå bäst tiden före julafton..då är det mysigt med alla förberedelser och allt mys..
    På söndag åker allt bort i vårat hus :)

    Ha en fin dag !
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Inte så ofta det blir biobesök nu för tiden!
    Gott nytt år till dig och kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...