7 november 2011

Kyrkor

Helgen har gått i kyrkans tecken kan man verkligen säga. I fredags efter att vi varit hos farmor och Ronny och fikat, så körde vi först till Ljungs Handel och deras julmarknad. Här var det tomtar, tomtar och åter tomtar.

Trevligt och mysigt!



Efter det körde vi till kyrkan som jag och Staffan gifte oss i och där båda barnen är döpta. Det var faktiskt Willes förslag, för han ville veta var jag och pappa stod när vi var "prins och prinsessa". Plus att han ville veta var prästen stod när han blev döpt. Så det var lika bra att köra dit. Alltid trevligt - för just sådana här helger är det alltid kaffeservering utanför - gott!



I lördags var vi på en "rundtur" i Malmö med omnejd och hälsade på våra kära släktingar och vänner som inte är med oss längre. Vi köpte ett stort gäng med rosor och en hel hög med gravljus och packade in oss i bilen.

Första stopp blev så klart till min mycket saknade pappa, morfar, svärfar. På samma kyrkogård gick vi också till minneslunden och tände ljus för Lena och för Evelina.

Sedan styrde vi kosan mot innerstan och min och Staffans farmor som är på samma ställe. Nästan bredvid varandra faktiskt. Här träffade vi på många andra släktingar (levande!) som också var på plats. Sista stället var på minneslunden hos min morfar, där vi sprang på min mormor. Så fick vi pratat några ord med henne också.

Igår var sedan jag, mamma och min bror i kyrkan i Malmö. Det var minnesgudstjänst för dom som gått bort under året.


Här har vi Wille i morse i sin nya jacka - alltid glad för att få komma till "sitt jobb" och för att leka med alla sina kompisar.

I helgen har vi inte bara varit i kyrkor utan även umgåtts med kära vänner. Det var meningen att vi skulle vara fyra familjer hemma hos oss på "ost- & vinkväll" men pga sjukdomar så blev vi bara två familjer. Fast vi roade oss mycket ändå. Vi åt mycket goda ostar och drack härligt gott vin. Vi kröp upp i soffan lite senare på kvällen och så såg vi på Pirates of Caribbean 4. En härlig lördag!

Till er andra; ni missade mycket gott - men hoppas ni kryar på er!

Dags att avrunda detta inlägg med att önska er alla en skön vecka 45.
Stressa inte, det är hela 47 dagar till julafton - mycket ska hinnas med ;)

Kram Eva




2 kommentarer:

  1. En tidig julmarknad :) fast de går ju fort nu, snart är det januari!!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...