1 november 2011

Kan ni tro?


Planket är klart! Hipp Hipp Hurra!


Anledningen till att det "glipar" lite på det vänstra planket är att grannen inte höll samma tempo som vi (och jag som tyckte vi var långsamma) - så hans sida av planket är inte klart. Det är otroligt skönt att kunna bocka av - plank! Lappen till byggnadsnämnden kan därmed skickas in.

När tillfälle ges så är det som jag skrivit innan, fönsterkarmar som skall inhandlas till ovanvåningen. Maja vill ha en riktig i sitt rum och vi har tre fönster i vårt sovrum/alkov som vi vill ha det på. Där ska jag sedan sätta den fina lampan jag inte handlat än, men har sett på flera ställen och under julen kan vi äntligen placera den andra av våra två "jätteadventssljusstakar" i mitten.
Eva = glad!

Jag måste handla vitaminer - måånga vitaminer. Nu när det i princip alltid är mörkt så tror min kropp hela tiden att det är dags att sova. Råkar jag sätta mig i soffan när jag kommer hem (har nog aldrig hänt i och för sig) så är jag på väg att somna... Igår fick jag hålla igång till 21 för att kunna se "Det okända", annars hade jag somnat innan. Att jag sedan somnade innan det var helt slut är ju en annan sak.....
Så alla ni jag spelar Wordfeud med - jag har inte glömt er, men jag har svårt att hålla mig vaken när jag spelar :)

Idag är det tisdag och det är innebandy för Maja och Staffan. För mig och Wille blir det nog källsortera sopor.. lät ju kul..

Ha en jättebra dag kära du!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Det där var ett supersnyggt plank!! Grattis till det! Ja, det är tungt med mörkret. Särskilt vår son har svårt med det så vi köper vitaminer så han ska känna sig piggelin.

    Nu har han iofs Romresan att se fram emot och sen efter jul ska han o en kompis till Sri Lanka...

    SvaraRadera
  2. Enkelt och snyggt plank! Jag tror jag ska inhandla lite Artic root till mig! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...