22 november 2011

Inspiration

Visst är det vackert?
bild från ikea

Jag har inspiration känner jag. Jösses måste nästan stanna tiden och utnyttja det. Men det kan jag så klart inte... hinner ju inte just nu. Men jag skriver ner det jag har tänkt och känslan så kanske det kommer tillbaka?
Nu vet jag hur jag ska ha min adventsljusstake =) - jag köpte en jättefin vit bricka på loppisen i söndags. Den ska jag fylla med mossa och annat fint från naturen och sätta dit 4 stora blockljus. På ljusen ska jag inte som jag alltid gjort, trycka fast siffror, utan jag ska hänga på siffror som jag ju precis köpt. Åh, så fint det blir - hoppas jag ;)!


Bilden ovan är faktiskt från IKEA. På deras hemsida kan man få mycket inspiration. Det bästa med att få inspiration just från IKEA är att det är så lätt att härma och handla hem sakerna man tycker om. Ett annat sätt att finna inspiration är ju att åka på alla dessa julmarknader som startar - jag älskar julmarknader!! eller så åker man till sina favoritbutiker och hälsar på - alla har julstämning!

Jepp, nu börjar jag se fram emot julen!
Vad har du för inställning till julen?

Kram Eva

5 kommentarer:

  1. Jätte mysig bild...jag bara älskar julen ♥

    SvaraRadera
  2. Superfin bild! Men jag är lite tvådelad vad gäller julen, tyvärr blir jag rätt stressad över allt man ska hinna med att göra. Men gillar ju stämningen trots allt ;)

    SvaraRadera
  3. Riktigt fint!
    Han är ute och äter nu och jag väntar på att han ringer lite senare!

    SvaraRadera
  4. Samma inställning som många med mig. Mysigt och härligt som tyvärr smolkas lite av all stress och "måste hinna det också". Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Fin bild! Jag gillar julen men kan också bli stressad över allt som ska fixas.

    I år har jag fyra blockljus med lösa hjärtan som hängs på eller läggs intill.Det är siffror på hjärtana...

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...