17 november 2011

Grått...

Badrummet - ytterligare en bild!
Mor Áugústas Garage.


Hellu, alla!

Torsdag redan och snart stundar helg igen! Har ni planerat något - eller ska ni ha en sådan där superskön helg där ni tar dagen som den kommer?
Vi har som vanligt en brutalt inbokad helg...

I morgon kör vi till Tessan och Roger och pågarna och håller fredag och stannar till lördag. Skönt att slippa köra hem mitt i natten och dessutom kan vi sitta och flabba hela natten om vi vill.

På lördag umgås vi först med Tessan och Roger så klart och sedan kör vi hem för att svida om och köra till bror och brorsdotter på födelsedagsmiddag. Amelie fyller år :) - ska bli gott!!

På söndag måste jag först på loppisen och fynda och sedan ska jag lämna huset för städning och därefter är det innebandymatch. Efter matchen är det damernas match (en av Majas tränare spelar då) som vi vill se - sen ska vi hem och plocka ner adventssaker för att vara förberedd!!

Men, jag älskar faktiskt fullbokade helger lika mycket som jag älskar helt obokade sådana. Det är ju släkt och vänner vi ska träffa och det är ju himla mysigt! Helgen därpå har vi "kryssat" vilket innebär att vi inte ska boka något utan bara ta hand om oss själva. Då klarar man en sådan här helg galant.

Ikväll ska jag mysa med Wille. Jag längtar efter att få krypa upp i soffan och läsa en bok med honom. Han kommer alltid med så kloka ord. Det måste han ha fått från sin mamma...hehe...

Ha en härlig torsdag och ta vara på den; snart är det måndag igen!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Vilken fullspäckad helg!!
    Själv ska jag jobba en del, annars inte så mycket inplanerat.

    Kanske baka lussekatter och börja lite förberedning för advent :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...