16 november 2011

Frost


Bild lånad från google. Himla vackert!


I morse var det frost på bilrutorna. Ibland behövs bara det "lilla" för att man ska bli glad. Det "lilla" idag var att jag hade en skrapa i bilen... Det gjorde det så mycket lättare att köra iväg - jag slapp stå där med ett dåligt CD-fodral *fniss*.

För ett tag sedan såg jag att netto hade en "drive" och sålde lite olika bilsaker man kan behöva när vintern slår till. Kanske ska masa sig dit och se om dom har något över. En borste hade inte varit fel..


Igår var jag som sagt på skolrådsmöte. I två-och-en-halv-timme! Ett mycket givande möte dock, så det gjorde inget. Men när jag väl kom hem så var ju kvällen slut och natten påbörjad. Kändes det som i alla fall.

Idag blir det en lite längre kväll - för vi brukar vara hemma vid 20-tiden på onsdagar. Så då hinner man hänga en maskin tvätt och gulla med barnen och krama maken och klappa katterna och ta på sig myskläderna och krypa upp i soffan med en kopp kaffe och kanske - bara kanske- hinner man se lite på TV innan ögonlocken faller!
Men, då har vi ju varit utomhus och andats frisk luft (om än med litet inslag av hästskit) i några timmar - härligt!


Har ni planerat något och påbörjat något inför julen?
Själv har vi planerat (har jag skrivit detta innan?) - inköpsdag för alla julklappar.
Vi tar en lördag och kör iväg jag och Staffan. Barnen är hemma med mormor. Vi handlar allt, får allt inpackat (om jag inte väljer att göra det själv), äter god lunch, fikar på stan och handlar lite till. Sedan är det klart! Det gäller ju så klart att ha inköpslistan klar.


Den 27:e är det 1:a advent. Jag måste ut och leta mossa innan dess. Fast förra året behövde jag bara gå ut till vår gräsmatta... eller ska vi kalla den för mossmatta?


Ha det så bra och stressa inte!

Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Oj vilket vackert foto!!! jag fick oxå skrapa bilen i morse ren från frost när jag skulle hem från jobbet. Gillar inte att det blir kallare..
    Julplanering,nej...inget som jag gjort ännu, vet inte ens vart vi ska fira den,jag ska jobba den natten...
    Men advents staken är inköpt!

    SvaraRadera
  2. Idag ska jag på jakt efter mossa! Vi får se om vi kanske kollar julgransbelysningar i helgen så att de är redo till första advent! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...