8 november 2011

Farbror


Ett fint badrum hos "Mor Áugustás Garage"

I
går var det som sagt måndag och vi fick fint besök på kvällen av min kära farbror Thomas med fru Christina. Dels var det längesedan jag träffade Thomas och dels så har inte Thomas varit hemma hos oss innan - så det var en speciell kväll. Även om Thomas har färgat håret och skägget svart så är det lite som att prata med pappa....

Vi är nu väldigt sugna på att åka upp i sommar och hälsa på honom i Tiveden. Vi får väl se hur vi får ihop våra stackars semesterdagar. Men en liten tur bara jag, Staffan och barnen är välbehövligt - och då är ju detta ett bra ställe att åka till. Dels kan man tanka lite "pappa" och dels så är det en otroligt vacker natur och mycket att se och göra.. Hm... tål att tänkas på.

Ikväll måste jag försöka komma ifatt med tvätten... Så jäkla tråkigt att jag kan kräka, men det är inte heller roligt att springa och leta underkläder till barnen hela tiden. Allt är tvättat, men av någon anledning så har "ingen" (läs Eva) lagt in det i garderoberna.. Så om jag och Wille lagar mat lite snabbt undertiden Maja och Staffan är på innebandyn, så kan jag nog hinna med detta antingen under tiden det är Äntligen Hemma eller så efteråt.

Ja, vi får väl se..

Ha en skön tisdag!
Kram Eva


1 kommentar:

  1. Vad mysigt med ett så speciellt besök! Ibland får jag för mig att jag ser min pappa lite varstans! I Tiveden har jag varit på scoutläger:)
    Helt underbart badrum!!!
    Kramar

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...