18 oktober 2011

Tisdagkväll

En helt vanlig tisdagkväll är det och vi har alla fyra krypit upp i soffan med filtar och kuddar. Ute har det regnat som fasiken. Man såg knappt ut. Å andra sidan så ser man inte ut ändå pga mörkret...

Det har varit en bra dag med jobb och innebandyträning. Inget konstigt alltså. Hämtade Wille på innebandyträningen (logistik ni vet..). Här hemma fick jag sedan spela lite bandy jag också - Wille blir ju så extremt "färgad" av allt som händer runt omkring honom och ska alltid leka det han varit med om precis - alltså var det nu innebandy och Wille agerade tränare. Hehe, det är tur vi har ett stort och långt vardagsrum så att vi kan spela ordentligt :)



Jag har kommit fram till vilken sorts resa jag egentligen vill göra. Jag vill verkligen åka på resor till historiska länder/städer och bo på slott och herresäten. Har ni tips på hemsidor som jag kan besöka och skicka efter broschyrer - för vissa saker vill jag läsa i en broschyr och vissa saker letar jag gärna efter på nätet. Slott tycker jag passar bäst i en broschyr till att börja med. Kan ni hjälpa mig?

När och om jag någonsin kommer på en sådan resa, det är skrivet i stjärnorna..


Kram Eva

1 kommentar:

  1. Här har jag och Olle också suttit i soffan och titta på Äntligen hemma. Sedan blev det duschning av King....kanske han hade små inneboende, så jag tog det säkra före det osäkra och tvättade honom ordentligt.
    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...