26 oktober 2011

Tekniker

Mycket godsaker!

Man omgärdas ju med tekniska prylar hela tiden. Allt ska vara så tekniskt och fint och fungerar så himla bra. Jag och teknik har inget förhållande - dvs vi går inte ihop. Jag är inte alls teknisk... Okej, lite kan jag - men jag erkänner att det är mycket jag inte har koll på.

Tekniska saker ska bara fungera!
Så enkelt är det...

Men när saker och ting inte gör det, så ställs allt på sin spets. Framför allt när det är tredje gången gillt som det här går sönder. I reklamen säger man "vi byter och fixar kostnadsfritt" - jo det är ju i och för sig sant. Men vad folk inte räknar med är att man visst får betala. För alla dessa tekniker jobbar ju dagtid - dvs under tiden du själv jobbar. Så man måste ta fritt från jobbet och köra hem när teknikern behagar dyka upp. Det kostar mig lön och det kostar mig bensin! När det händer gång på gång så blir jag ganska "förbannad".... Vilket dom fick veta idag... stackarna.... Men, den som skriker högst vinner!

Jag skrek högst och vi får nya saker :)

Men, kan ni inte hålla med mig: Om man arbetar med saker där man måste komma hem till folk när där folk är hemma under tiden - (jag menar inte vanliga hantverkare, för där lämnar man oftast ut nyckeln) - bör man ju i sådana fall ändra på sina arbetstider. Dessa människor bör jobba kvällar och helger! Eller har jag helt fel?

Tänk så mycket det hade underlättat för oss otekniska människor :)

För övrigt är jag "ledig" idag från ridningen och teorilektioner då ridfröken har halsfluss (blä.)Så istället för att lägga upp fötterna på soffbordet, så blir det nog storhandling :/

Happy onsdag!
Kram Eva

Uppdaterad: Det gäller ju så klart inte ALLA tekniker ;) - som dom jag känner typ ;).

1 kommentar:

  1. Jag har ju turen att vara dagledig ibland och då får man passa på att fixa sånt där tråk.

    Bra rutet iaf - go girl!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...