31 oktober 2011

Så var det ny vecka :)

Det blev dubbelt så stort innan det gick tillbaka igen..

Jag är tillbaka på jobbet igen. Jag gick hem i torsdags då dom ringde från Willes förskola för han hade feber. Körde och hämtade min lille spindelman (höstfest pågick) och väl hemma somnade han nästan direkt. Efter någon timmes sömn så var febern borta men där vaccinationssticket var började det svullna rejält och ömmade och var stekandes hett. Lika bra att vara hemma under fredagen också. Så det var vi.


Men på fredagseftermiddagen blev vi väldigt rastlösa, så vi körde bort till Pump-land.


Alla möjliga och omöjliga sorters pumpor har dom och billigt är det också!

Fredagskvällen spenderades i goda vänners lag. Li & Tomas med barnen kom över och vi åta hemmagjorda - grillade hamburgare. Mycket godare att grilla så här på hösten när man inte förväntar sig att det ska grillas :). Till detta hade all världens tillbehör och gott vin. Himla trevlig fredagkväll!


Lördag morgon och jag njuter av att vara ledig. Tidning, kaffe och levande ljus.
Härligt!!

Vi körde igång dagen genom att fixa till pumpan! Det brukar ju Staffan göra tillsammans med barnen, men helt plötsligt var det bara Staffan som stod där. Intresset hade svalnat kan man väl säga ;). Maja gick till en kompis och Wille tyckte det var tråkigt att gröpa ur äckelpäckel....
Fint blev det i alla fall, det ser ni lite längre ner.

Halloween firar man ju egentligen idag den 31 oktober. Men hur kul är det på en skal till 10. En måndagkväll.... hur många har godis hemma då? Man ska ju absolut inte blanda ihop det med vår Alla helgons dag, så vänta till nästa lördag var inte aktuellt. Därför fick det spökas i lördags. Så här fin blev Maja :)

Så här fina blev våra pumpor!

Så här fina blev alla Majas kompisar som var ute i flera timmar och spökade.
Roligt!!

Mamma var ute hos oss under lördagen och jag fick även hjälp med att sätta upp nya gardiner i sovrummet (glömde ta bild) och jag är jättenöjd. Nu ska vi bara få dit fönsterkarmar också. Jag förstår ärligt inte hur man kan vara utan fönsterkarmar? Det har den familjen klarat sig utan i 35 år.. Inte en fönsterkarm i hela huset. Konstigt... Tack mamma för hjälpen!!

Maja tog en privatlektion i går tillsammans med ridkompisen Amanda.



Så klart valde Maja sin favorit och sköthäst PeterPan. Det blev en skön dag i stallet igår. Staffan och Wille kämpade där hemma med planket. Vi är snart klara :) :) - ser vi fram emot!

Nu är det måndag, Maja har novemberlov och är hos sin mormor - vi andra jobbar på och gläds åt att det är ljusare på morgonen (ett tag till i alla fall)

Må gott!
Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Måste bara fråga... Vad är det Wille vaccinerats mot? Ser inte roligt ut ��
    Kram Sandi

    SvaraRadera
  2. Hej Sandi!
    Kul att du kommenterar - det tycker jag om :)

    Vaccinationet är:
    DTPertussis dos 4, Polio dos 4

    DTPertussis = Vaccin mot difteri, tetanus (stelkramp) och pertussis (kikhosta)

    Barnen blir erbjudna detta mellan 5-6 års åldern. Det ges i samband med 5-årskontrollen :)

    Idag syns dock inget och efter att jag har ringt sjukvårdsupplysningen i fredags (rädd mamma) så fick jag reda på att det var fullt normalt.

    Men det såg ju inte roligt ut.. och detta var innan det blev ännu större..

    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken reaktion på sprutan, stackars spindelmannen!
    Vad duktiga alla verkar vara med pumpor jag tror vi har gröpat ur pumpor en gång, inte riktigt min grej! Kul med pumpland! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...