11 oktober 2011

Blää

Isch, man ska inte önska för mycket... igår fick jag gå hem från jobbet på eftermiddagen. Det var längesedan jag mådde så dåligt utan att kunna "ta på det". Jag var helt snurrig, hade frossa och mådde illa. Först var jag på väg att lägga mig i vilorummet, men kom på bättre tankar och körde hem och la mig och sov några timmar. Tänk om jag lagt mig i vilorummet och sedan mått illa och behövt få hjälp hem.... Nä, jag är ändå glad att jag körde hem, för idag mår jag mycket bättre! Förhoppningsvis har jag "motat Olle i grind" - säger man så?

Jag är hemma idag också, men mår betydligt bättre. Tjuvjobbar därför hemifrån - jag kan ju inte låta bli och jag "måste alltid lägga mig i allt" *fniss*. Kan bero på att jag är ensam innesäljare på vårt kontor och jag vill gärna hjälpa så många som möjligt och framför allt mig själv. Så att jag inte hamnar på efterkälken. Det är inte friskt, nä jag vet - men sådan är jag!

När jag kände mig lite bättre igår kväll körde jag till affären och köpte mig senaste numret av tidningen Lantliv. Huj vad tjock den var! Bläddrade som hastigast i går, men nu tänkte jag vila kroppen och lägga mig på sofflocket och läsa lite. Eller om jag ska ta och se den danska serien som började igår "den som dräper". Hmm.....

Något plankbygge blev det inte igår. Dels pga sjukdom och dels kan man väl säga att det "rann bort" i regnet.. Det blir det inte i dag heller - idag är det innebandyträning som gäller. Har jag berättat att det numera är bland annat Staffan som är tränaren? Jätteskoj! Men det innebär ju att Staffan också är på innebandyträningar och matcher och så är jag i stallet - vi ses ibland faktiskt... Ännu har inte Wille börjat med någon aktivitet :/ men det kommer :)




Är det någon där ute som har samma gräsligt "tråkiga" humor som jag och Staffan? Har ni sett "Friday night dinner" den går på lördagkvällar och är så där hysteriskt sjuk :). Se nedan trailer!



Kram Eva





3 kommentarer:

  1. Haha, vet precis hur det är ..jag är med ensam innesäljare på vår firma...och gör likadant.. friska nja... lite hostiga *fniss*
    Men visst är det skönt att känna att man har lite koll!
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Hur är det med dig?? Åkt på influensan??

    Här har sjukdommarna lugnat ner sig bara mannen och sonen som är genom förkylda. Får se om stora dottern håller på att bli sjuk, klagade på huvudvärk i skolan.

    Det har varit mycket nu så därför har jag inte känt riktigt för bloggen eller hunnit med.

    Mycket på jobb. Sedan är det dax för Ronjas operation i morgon. Så hon har varit så nervös och orolig de sista dagarna. Skriver mer i bloggen sedan.

    Ha det gott,Vicki

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...