5 september 2011

Så var det måndag igen

Helgen har varit supertrevlig och mysig. Goda vännerna T&R och barnen kom i fredagskväll. Boade in oss och åt god middag och drack gott vin. Hade hur mysigt som helst och avslutade med en ganska bra film "King´s Speech" och gottor! Filmen är värd att se, finns ganska många skratt i den. Den får 3 poäng av 5.

I lördags körde vi efter en låång och god frukost till Bosjökloster och Skånedagarna. 250:-/familj kostade det att gå in. Nja... jag tyckte nog inte att det var värt pengarna. Det var himla många utställare, mycket att titta på och spännande - men dock inte tillräckligt ändå. Jag hade nog velat ha liite mer för pengarna. Men det var underbart väder och klostret ligger ju übervackert vid Ringsjön - så nog var det en härlig dag ändå! Allt är ju roligt med goda vänner - oavsett vad man hittar på.

Det fanns inte så mycket mat att handla, så efter besöket körde vi gräsligt hungriga till Höör och "grillen". När barnen åter var på bra humör (och deras föräldrar) så körde vi hem och hade en ännu trevligare kväll. Vi satt ute och drack vin -det var längesedan vi kunde göra det. Härligt!



När barnen lagt sig såg vi nästa film."Water for Elephants". Med min favorit från Twilight-filmerna -mmmmmmmmmm.. Det var en bra film. Den får 4 poäng av 5.

Om inte så för att han är så snygg.. hehe.

Igår åt vi ännu en god frukost tillsammans och sedan skiljdes vi åt. Då satte jag och Staffan igång städning och handling och så cyklade vi vår motionsmil och så tvättade vi och så grillade vi korv och så däckade vi i soffan..

Slutsummering av helgen: Fantastiskt bra!

-----------------
Dock började min morgon idag inte lika bra... Får då reda på att maken/pappan i familjen som var våra grannar där vi bodde innan - dog i helgen. En ung man. Helt oförstående är jag. Fattar inget. Det är så tragiskt och jag blir så ledsen. Varför? Har därför tänt ett ljus för Martin här i min blogg. Hälsar samtidigt till Lena & Olle med många varma kramar. "Ta hand om varandra".
-----------------
Nu är det snart dags att köra hem och kasta i sig maten för att hinna gå på föräldramöte ikväll. Både Staffan och jag ska dit till Majas skola, så mormor är på väg ut!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. I år är det så många som går bort som jag känner eller känner till genom någon! Speciellt ledsamt är det när någon som är ung som borde haft många år kvar att leva... Jag blir så ledsen... Kramar till dig!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...