30 september 2011

Från igår till idag

Som sagt, så körde jag direkt till "Lovisa på landet" igår efter att jag slutat jobba. Där mötte jag upp min mamma. Det blev en mysig kväll - vi gick där ett bra tag och njöt av alla fina saker.

På väg in

En fin terass

Både gammalt och nytt!

Ett gammalt stall som är ombyggt, så inne i boxarna stod det mycket fint!

Fint ute också

Vi avslutade med att äta "lite". Obs-det är små tallrikar =)
Jättegott och himla trevligt! Fler kundkvällar åt folket!!



Jag handlade så klart lite. Varför det inte hamnade på bild vet jag inte. Det kommer. Men det blev två burkar till badrummet som redan är fyllda dels med hårgummiband och dels med bomull. En superfin liten ljusstake till ett ljus att ha på middagsbordet när hösten kommer, och så en handtvål som doftar ljuvligt. Tack mamma för att du följde med, det var trevligt (trots myggen)!

Nu är det så äntligen fredag igen och idag är Wille ledig från sin förskola. Förskolan är stängd och min mamma är hemma hos oss och passar lilleman - Än en gång tack mamma! Själv slutar jag ju om några timmar och inget mer är planerat än "pizzakväll" hos Sandi och Johan i morgon och stallet och fotbollskalas på söndag.

Önskar dig härligt fredagsmys!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...