16 augusti 2011

DK nr. 2 - och jag klarade det!

Fler bilder från Danmark.


Mamma packar ihop fikat - nu kör vi sista biten!

Vi körde direkt till stranden - nyckeln skulle inte hämta förrän på em.


Våra älskade barn!


Så var man igång igen! Tillbaka till rutinerna. Skönt tycker jag. Måndagen klarades av galant tycker jag. det var kul att träffa alla kollegor. Om man ska säga något deppigt så "dröjer det länge till nästa semester". Men snart är det gjort... vadå tänker ni? Jo, snart bokar vi sommarsemester 2012 - =)

Det kommer att bli 2 veckor med All-inclusive på Rhodos (om vi inte ändrar oss igen alltså). Här ska inte lyftas ett finger! Så nu gäller det att spara, spara, spara, spara. Att man då samtidigt vill renovera, renovera, renovera - går inte ihop.... Så den renoveringen som sker i höst, vinter och vår kommer att vara budget variant och även snikvarianter. Men renovera ska vi i liten skala. Det vi V I L L göra men kanske då inte kan är bland annat.

1) Hallen ska få sig en uppfräschning. Färg och lite ommöblering plus klinker på golv.
2) Vi bygger till i köket. Vid fönstret där vi idag har en kökssoffa kommer det att bli arbetsbänk med mycket förvaring. Bänken sätter vi på hjul så att den går att förflytta om det skulle behövas.

3) Tvättrummet vill vi ändra..
4) Ny fåtölj till vardagsrummet
5) Platsbyggda garderober på ovanvåningen
6) Willes rum skall bli större genom att vi tar bort garderoberna (se ovan)
Detta är en del av det vi vill göra...

Idag har jag tagit mig en lunchpromenad. Det var svettigt konstigt nog. Varmt ute med andra ord. Ikväll satsar vi på en familjecykling (dock utan Maja som är hos mormor) innan middagen. Skönt!

Ha en skön tisdag!
Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Ja, nu är vardagen här... men det känns OK tycker jag. Kul att ni redan planerar nästa års resa. Vi har en Rom-resa på G i november.

    SvaraRadera
  2. Oj, det var inte lite på renoveringslistan - skall bli kul och se efter hand...;)!
    Kram Therese

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...