18 augusti 2011

Cykeltur idag?!

Maja med sin favorit PeterPan.

Jepp, det blir det nog. Eller rättare sagt det ska det bli för när jag kommer hem ska jag bara byta om, få med mig Staffan och Wille och sedan bär det iväg på milen. Den vi brukar cykla. Fast i bland skojar vi till det och byter varv...*fniss*...

Teorin och ridlektionen igår gick bara bra. Majas grupp är en liten "guldgrupp" där alla 6 tjejer (jepp, det är en fantastiskt ridskola med bara 6 elever i gruppen!!) nu känner varandra väldigt väl och som har jätteroligt tillsammans. Det är himla lätt att ha teori för dessa tjejer, för dom vill verkligen lära sig allt. Så nu ska jag ta och sätta mig och leta på internet efter diverse önskemål. Mycket kan jag, men verkligen inte tillräckligt.

Känns konstigt att jag inte ska köra hem och stressa iväg till ytterligare en ridning.. Tomt på något sätt, men ändå fantastiskt skönt. Förmodligen blir det innebandyträning istället - men det klarar hon ganska så bra själv.
Så efter motionen idag blir det därför dusch och middag och mys med Wille. Maja har jag turligt nog fått mysa lite med idag då mormor och Maja var inom mig på jobbet.
Maja ringde för en stund sedan och berättade att hon "äntligen fick ut kindtanden" - den andra var redan på väg att växa över den gamla så detta var ju bättre!

Den uppmärksamma ser/märker min förändring på bloggen med nytt typsnitt och ny header. Vad tycker ni?

I morgon kära ni, slutar jag klockan 12 - är det skönt eller är det skönt?

Kram Eva
ps. Som sitter klistrad vid tv´n ikväll med den sista daten med Ernst för denna sommaren..*snyft*

2 kommentarer:

  1. Jättefint har du fått det här inne :)
    Skönt att sluta tidigt i morrn!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...