12 augusti 2011

Bilder DK nr. 1 & fredag

På väg till Naestved & Karrebaeksminde.

Mamma hade som alltid fixat en god fikakorg som vi mumsade i oss på Piber Hus (också som alltid =) )


Maja och Wille - äntligen ska vi till Danmark


Ja, så här glad var Staffan över att få åka iväg på semester *hehe*


Idag är det fredag. Vi ska nog ha en riktigt rejäl mysfredag idag. Vi kör med grillat och rött vin för det är så himla gott. Och lite senare blir det popcorn och mys i soffan! Det är ju den sista helgen innan allvaret börjar igen. I alla fall för alla utom Maja. Maja har sommarlov en vecka till. Så jag ska njuta av denna fredag!!

För övrigt så är det uppehåll i regnet faktiskt. Innan dess hann jag med att rensa på tre ställen till. Jag har verkligen fått rensat denna veckan. Det som är kvar är min garderob och det är så himla tråkigt att det allt får vänta någon dag till. Tänker inte göra det i dag i alla fall... blä...


Tack vare att jag rensat så hittade jag våra bankfacksnycklar *HURRA* (därmed behöver vi inte krypa till korset till banken och betala 1500:- för nya...) vi har varit av med dom sedan vi flyttade hit till detta hus. Men någonstans i bakhuvudet vet man ju att man inte "slängt iväg nycklarna hipp som happ". Utan vi borde ju ha lagt dom på ett jättefiffigt... ställe. Jo, det var ju rätt. I ett litet kuvert märkt "banknycklar" i ett litet grönt kassaskrin längst in i förrådet under vår trappa.... Alltså fick jag rensat hela det förrådet!!

Ett extraplus var att jag även hittade bygeln till vår "tripp-trapp-stol" som vi ju ska sälja! Därmed är den komplett och säljbar - någon som vill köpa?

Maja är så klart i stallet idag. Wille och jag stannade kvar en stund fast vi inte var "stall-klädda" - det är ju så himla mysigt i stallet! Snart ska vi köra och hämta hem henne - hon måste ju vara med på fredagsmyset =)


Håller tummen för att Staffan kommer hem snart - för då kan jag motionscykla milen utan "extralast" det behövs idag.

Ha en jätteskön fredag!

Kram Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...