28 juli 2011

Torsdag i v.3

Idag är det torsdag i min 3:e semestervecka. Tiden går fort... Hinner inte riktigt med allt man vill göra. Framför allt saknas mer besök på stranden och utebadet. Men det är ju inte vårt fel.... jag skyller allt på vädret faktiskt!


I måndags var vi och hälsade på Staffans mamma och Ronny i stugan en liten stund. Vi fikade med nybakade bullar (mums!). Sen körde vi inom min kära pappa på kyrkogården. "pratade" lite med honom. Det är en så himla fin sten.


I tisdags var vi i trädgården hela dagen. Det var lagomfint väder och vi behövde fixa mycket. Gräset var väääldigt högt och ogräset mellan stenarna såg ut som att dom varit där i 5 veckor... Väldigt högt med andra ord! Men det blev jättefint när vi var klara och det var himla skönt att vara utomhus :)


På kvällen var vi och firade min kära mamma som fyllde år. Himla trevligt att träffa alla och äta nybakade kakor som mormor gjort. Tårtan var supergod också!


Igår var Maja på Busfabriken i Helsingborg. Där mötte hon upp Stina som hon träffade på Mallorca i fjol. I tre timmar lekte dom för fullt och hade jätteskoj. Undertiden var jag, Staffan och Wille i centrum och promenerade och hade en himla mysig eftermiddag i solen. Åt mycket glass!


Idag är det torsdag och hela dagen ligger orörd framför oss, men vi har att göra...!

Vi hörs och ses!

Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...