24 juli 2011

Söndag

Söndag förmiddag. Har sovit ganska gott i natt trots att jag även i natt har vaknat några gånger. En gång vaknade jag av en smäll då Wille slog i huvudet i sängkanten. Det var då jag bestämde mig för att det är dags att byta säng. Så mamma, vi kommer in en dag och hämtar resårbotten!

Idag ska vi även ta foto på fönster som skall säljas - plus att vi ska lämna tillbaka takboxen vi lånat. Efter det (eller innan) så kör vi en runda till Västra Strö för att jag ska få lite njutning och tillfredställa "inredningstarmen"! Det finns så många planer på förändringar här hemma.... Staffan blir helt mörkrädd när jag berättar....hehehe.


Sammanfattningsvis är det hallen skall göras om med panel, målning och klinker, köket skall "byggas ut" framför fönsterna, Willes lekrum skall göras större genom att våra garderober flyttas upp, vi ska platsbygga garderober på ovanvåningen..., då måste vi även flytta datorhörnan och en bokhylla och hitta lösningar på det.. plus lite till. Men nu under sommaren är det först utemiljön som skall fixas till lite mer - vi får väl se vad som sker!

Igår vaknade jag av att jag återigen har ont i benhinnorna i högerbenet. Så nu blir det vila från löpningen några dagar tills det har gått över. Men, det går ju inte att ligga på latsidan, så jag tar fram pilatesbollen och kör lite mag- och ryggövningar.

Nu måste jag äta frukost!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Ojoj vad ni gör om :)
    MÅSTE ju komma och se huset vid tillfälle!

    Du är duktig som håller igång, min benvila håller i sig. Trots att benen nu känns riktigt bra. Kan också kallas semesterlathet...
    Men när jag kommer hem från Thailand så ska jag minsann dra på stora trumman och köra igång igen :)
    Kram och ha en fortsatt trevlig semester!

    SvaraRadera
  2. Hihi... jag slopade ganska tidigt sängar med kanter till barnen, just på grund att de slog emot... sen sov både jag och dem bättre :))
    Ha en underbar dag!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...