16 juni 2011

vilken natt...

Tack alla kära ni som kom hem till mig igår på Tupperwarekväll. Det var himla trevligt- om ni beställde något hoppas jag att ni blir nöjda och belåtna. Jag handlade inte det jag planerat (blir aldrig så) för pastakokaren fick inte plats i min micro.... *snyft*. ´Men jag hade ju planerat andra inköp.

En riktigt bra pastatång


Pizzahjul/skärare - så går det lätt. Har retat mig många gånger på att jag inte haft någon..

Och så dessa Avanti serveringsskålar - jippey!



När lugnet lagt sig somnade så äntligen barnen (och jag i soffan på bottenvåningen och Staffan i soffan på ovanvåningen)

Uppvaket nr. 1:
Maja kommer utspringande från rummet - alternativt skriker och kallar på Staffan (jag vet inte, för jag sover och är inte med från början). Det kröp en spindel på hennes ben!!! Okej, ut och rysta alla sängkläder och nästan hela sängen. Men ack nej, hon skulle inte sova i den sängen utan hos mig i soffan (under tiden jag kollade TV - men jag somnar ju alltid..)
Alla i huset är vakna.............


Uppvaket nr. 2:
Okej, nackspärren kom (nästan) för jag låg i en ovanlig ställning som jag nog inte kan återskapa ;) och fick jäkligt ont i nacken. Både jag och Maja och katterna sov sött på bottenvåningen. Vi gick alla upp och somnade om.


Uppvaket nr. 3:
Jag tror inte jag somnat riktigt för jag hör hur Laban jamar och piper från Majas rum. Inser efter en stund att det är Staffans näsa som piper... hahahahahah.

Uppvaket nr. 4:
Från mitt omslumrande hör jag hur Simon, mitt i natten, pratar i telefon. Högt och tydligt. Smyger mig utanför hans dörr, för jag fattar inte vem fasiken som ringer honom 00.40. Ja, ja - jag hör ju inget så jag går och lägger mig igen.

Uppvaket nr. 5:
PANG!!! En rejäl explosion hörs utifrån gatan. Läs gärna här. Quiiiiii, nu fick jag ont i magen, satt i givakt i sängen och började darra - vad fan var det?
Smyger mig ner och ser vid ytterdörren att det är lågor från en eld. Vågar inte öppna. Smyger ut i vardagsrummet för att titta ut, då kommer där ungdomar. Vågar inte visa mig i fönstret. Dom kan ju se att jag har sett dom (kollat för mycket på deckare?). Smyger in i andra rummet och ser då att grannens bil är övertänd... Grannen snett mitt emot!
Rusar upp igen och väcker Staffan. Vi två går in till Simon (som jag ju vet är vaken) då var det Brandkåren som Simon ringde till innan. Jag är så stolt att Simon hade sådan sinnesnärvaro att ringa Brandkåren direkt! Bra gjort!

Jag och några andra grannar går sedan ut på gatan och inväntar brandkåren och håller läget "under kontroll" tills polisen kommer. Då vill vi inte mer utan jag går in igen.
Så klart är alla vakna i vårt hus.





Idag är vi i vår lilla familj trötta.........

Hur sov ni i natt?
Kram Eva

6 kommentarer:

  1. OJ-de är det enda jag kan säga.
    Duktiga Simon nattuggla, alla borde ha en Simon hemma :o)
    Tack för igår
    Kram
    Mausi

    SvaraRadera
  2. Vilken natt!! När man bara vill sova ser och hör man inte allt på rätt sätt. Simon vilken hjälte! Hoppas allt slutade väl! Sov gott inatt! Kram

    SvaraRadera
  3. Fy så otäckt! Hoppas det inte fortsätter här i "byn".
    Kram Lena

    SvaraRadera
  4. Hua! Tog den bara eld sådär? Eller hade de där ungdomarna med saken att göra? Förstår att ni är trötta... Tack annars för igår! (det var iaf lugnt när jag var hos er he he). Var både trevligt och gott! Längtar efter min riskokare...
    Kram Petra

    SvaraRadera
  5. Hua! Förstår att ni är trötta! Men tog bilen bara eld så där el var det ngt ungdomarna gjorde? Och spindel på benet!!!! Var ska det sluta?;)
    Tack för igår! Gott o trevligt och jag längtar efter min fina riskokare!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  6. Åh herre min je vilken natt!!
    Spänning i idyllen och heja Simon!!

    Kramkram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...