28 juni 2011

Lite träning & Lovisa

I söndags när vi lämnade Maja hos en kompis i Bjärred så fick vi tipset av mamma-Madde att köra inom "Lovisa på landet". Det gjorde vi så klart! Även Wille följde med och hade en trevlig stund. Vi gick och tittade på allt fint hon har i sin butik och sedan avslutade vi med fika - mums!

Det var nog saften, kakan och godisklubban som gjorde att Wille var så len och go hela tiden - fast vi var i en inredningsbutik/affär..

Shoppade lite inredningsdetaler och fick inspiration (som gjorde att jag och mamma möblerade en himla massa när vi kom hem. Men det bidde inte så bra, så vi fick möblera tillbaka allt igen...) men roligt hade vi!


Mamma och Wille fikar.

Ett väldigt härligt ställe om så bara för fikans skull!


Jag har genomfört ett litet träningspass. Det gjorde jag igår. Jag tränade 20 minuter på min boll och sedan sprang/gick jag i 20 minuter. Man måste börja varsamt - jag känner det direkt i benhinnorna... Därför tar jag det lugnt i början. Hoppas på att jag kan göra samma sak varannan dag tills jag känner att en joggingtur klaras av. Fy vilken slarver jag är med min träning. Är alla ni andra så himla ordentliga alltid? Jag hade verkligen behövt det med tanke på ryggen, men ändå så blir det inte riktigt som jag tänkt mig.. Dessutom lyckas jag inte gå ner mina 10 kg. Jag vet inte hur jag ska göra......... tips?!?

Kram Eva

2 kommentarer:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...