9 maj 2011

Som alltid; helgen i bilder

Mina kära vänner Eva och Madde när vi fikar på Fridas Gård.
Vi körde temat "gårdar". Inget vi visste om, jag märkte det nu.. hehe



Bild från Fridas Gård.se


Först stopp på min, Eva och Maddes inredningstripp var "Fridas Gård". Vi kom lite för tidigt, så vi startade med en kopp kaffe som snälla Theres bjöd oss på och gott bröd som Eva hade med. Vädret var superskönt!

Här shoppade vi loss lite. Det blev "krukhäng" till mina pelargoner (se nedan), en liten väggklocka, två luktegottljus, 1 rumsspray (snabbstädning!).


Bild från Slättarps Gård.se

Sedan korsade vi landet lite (bra med gps i Iphone) och kom slutligen till Slättarps Gård.
Här handlade vi också... Det blev lite porslin och goda tvålar och småskedar från Rice. Vi passade även på här att äta lunch. Det var en himla god kycklingsallad som jag verkligen rekommenderar!



Bild från Vindåkra Gård


Gård nummer 3 som vi hann med som sista stopp innan vår härliga dag var slut, var Vindåkra Gård. Också ett himla trevligt och mysigt ställe som man känner sig välkommen på. Ett tredje ställe med nya produkter - vi lyckades bra. Åk hit och titta!!

Vi hade en himla mysig och härlig dag och vi bara måste boka in en ny dag snart där vi fortsätter vår färd över Skåne och inredningsaffärer.




Lördagskvällen spenderades på Bonnamarknaden. Massa stånd som sålde allt möjligt och omöjligt. Alltid roligt att titta. Ibland hittar man något bra. Men, inte denna gång för min del. Dock köpte vi keps och skor till Wille. Man får vara glad för det lilla :)



Med marknader kommer ju även Tivoli. Maja och hennes stallkompisar var där hela dagen. Wille han tyckte det räckte med den uppblåsta rutchikanan. Det var tillräckligt högt och tillräckligt med "kill i magen".



Min fina "krukhäng" som jag köpte på Fridas Gård.


Äntligen är Majas superfina växthus på plats. Min bror Rikard höll på hela dagen igår med hjälp av Maja och det blev såååå fint. Maja är galet nöjd! Nästa steg är att göra upp trädgårdslandet och göra ett fint staket runt om. Detta hjälper morbror-Rikard oss med och det tackar vi vääldigt mycket för.



Plantering av Physalis, tomtater och gurka gjordes!



Ikväll är det lite småärenden som skall utföras och så ska jag dammsuga.... Konstigt nog så tar man av sig skorna dom första 10 gångerna man går in när man håller på i trädgården. Men när den 11:e gången kommer så orkar man inte bry sig längre.. Samma fenomen hos er?

Ha en skön måndag!

Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Vilka fina gårdar du har omkring där du bor, jättemysigt.
    Va fint Mayas växthus blev, ska hon sköta de själv?

    Kramis Anna

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga gårdar! En fantastisk helg med andra ord :)

    SvaraRadera
  3. Åh, jag drömmer mig bort. Vad mycket mysigt i ett och samma inlägg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...