19 maj 2011

sol

Visst är det väl härligt med solen! I morse när jag gick upp var det tunga regnmoln över hela himlen och det gjorde kanske inte så att humöret var i topp. Men framåt lunchtid så tittade hon fram ungefär samtidigt som jag körde till jobbet från en god lunch hos mormor :).


Solen har sedan följt mig hela dagen (jisses, jag måste nog vattna blommorna lite) och ikväll på ridningen så har jag njutit av fågelkvitter, hästdoft, gnäggningar och värme - en himla skön torsdag!


Lika skönt som det var idag, lika härligt var det i tisdags när jag hade skurat badrummet med såpa och klorin och tvättat duschdraperiet så att det doftade sköljmedel också :). Löjligt kanske, men jag in två gånger under kvällen bara för att njuta av renheten och doften!


Jag vet, lite konstig är man allt - men det underlättar vardagen!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Nä det är inte löjligt att njuta av det man har gjort (eller så är jag superlöjlig), när jag har gjort nåt så springer jag och kollar varje halvtimme resten av dagen:D Ha en skön helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...