2 maj 2011

Foto

Säg det med bilder heter det ju.. ;)




Vi är överlyckliga. Grannen vill dela ett plank med oss. Vi har påbörjat nedmontering av den hemsk "häcken", som inte var någon häck egentligen. Igår stod jag där ute i spöregnet - men glad var jag!




Förra onsdagsaktiviteten.. en av dom. "Att lära Wille tanka åt mig ;)". Skönt att slippa gå ur bilen hädanefter..hehe.. eller kanske inte?


Mjukglass är s u p e r g o t t!


Maja & hästen Oliver i torsdags. Härligt ljummen kväll. Jätteskönt och mysigt att sitta och titta på när Maja rider. Filmen från denna kväll kommer endera dagen.



Årets Majbrasa - Vi hade en himla trevlig Valborgsmässoafton tillsammans med en hel hög med människor; Mausi, Stefan, Lukas & Isabelle. Li, Tomas, Matilda & Rasmus. Lena, Uffe, Julia & Tilde. Hoppas vi gör om det nästa år!



Under några månader samlade barnen på Willes fantastiska dagis/förskola in 1 liters mjölkförpackningar. Efter ett tag kom barnen på att dom ville bygga ett slott av det. Sagt och gjort - i fredags var det klart och med påmpa och ståt och utklädda barn så hade barnen Slottsfest! Vad Wille var? Han var Slotts-kocken! Själv var jag förvånad, jag trodde helt klart han skulle vara slotts-hårdrockaren ;)



Vår gosiga Rambo!




Världens tuffaste kille. Dock inte i eftermiddag, då åker kulorna..




Vi hörs!


Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Vilket roligt inlägg med fina bilder från din värld! Nu slipper du tanka också ;)

    Smart idé det där med slottet!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder!!!
    Sicken söt katt...:)
    Kramizz...

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...