28 april 2011

Nu= Torsdag

Onsdagarna bara "swichar" förbi - jag hinner inte ens tänka tanken på att blogga. Brukar kunna hinna med det på antingen en fika, på lunchen eller på kvällen. Men ack nej - icke denna gång.

Den första meningen här ovan skrev jag strax innan jag slutade jobba. Det har nu gått ytterligare 4 1/2 timme... hehe. Det är till att vara upptagen! Jo, men så är det ju torsdag och stallet "kom emellan".

Onsdag ja.. Hämtade Wille, körde och tankade, därefter till djuraffären och handlade "lördagsgodis" till Rambo och sedan avslutade vi på Statoil och köpte oss en supergod mjukglass som vi festade loss på. Det var härligt det! Den mjukglassen är den nästgodaste vi vet faktiskt. Den absolut godaste hittar man i Karrebaeksminde i Danmark - här kan man snacka om mjukglass. Danskarna snålar inte på grädde inte :).

Onsdagen avslutades i stallet där vi spenderade över 4 timmar. Trevligt men lite jobbigt - jag ville faktiskt hellre vara hemma med Wille igår. Men det var ju kul som alltid att se Majas framgångar.

Nu har det hunnit bli torsdagkväll och jag satt och funderade över "öden". Vi har ju precis kommit överens med grannen på vår baksida (är en annan gatuadress dom bor på) att vi ska sätta upp ett gemensamt plank mellan våra tomter. Vi har också påbörjat nedmonteringen av den hiskeligt fula och skrangliga häcken. Tack vare detta arbete har Wille hittat 3 nya kompisar! Barnen i den grannfamiljen visade sig vara 1 flicka som är 6 år, en pojke som är 4 år och ytterligare en pojke som är 2 år. Pojken som är jämngammal med Wille och Wille har blivit "bästisar".


Tänk som det kan gå :)

Avslutar med att tala om att mjuk-glass-foton kommer i morgon!
Kram Eva

ps. Usch Staffan har nog fått halsfluss.. Vår husläkare (hela Carema) är på kurs och åter på måndag... Vi fick rådet att gå till någon annan - så i morgon bitti får Staffan snällt masa sig ner till den brutalt värdelösa vårdcentralen och tvinga sig in och ta ett halsprov. ds


2 kommentarer:

  1. Ja,dagarna svischar snabbt förbi!
    Må så gott!

    SvaraRadera
  2. Kikar in och önskar en skön helg med vila, så du hinner med att blogga ;o)
    Ha det gott. kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...