25 mars 2011

Vi släcker - släcker du?



Imorgon 20.30 - 21.30 är det dags att släcka ljuset i en timme för jorden. Earth Hour är en politisk signal till våra ledare om att ta klimatfrågan på allvar.


Släck hemma och mys med vänner och familj. Det gör vi - vi ska ha kära vänner hemma på middag, men 20.30 så släcker vi allt elektriskt och har bara levande ljus tända. Konstigt nog prickar vi in dessa vänner varje gång det är Earth Hour så dom är fullt medvetna dom också!

Eller var med på någon av alla de över 100 aktiviteter som händer runt om i landet.

Earth Hour är ett enkelt, mysigt och inte minst synligt sätt att visa att du bryr dig om vad som händer med Jorden. Det kan också vara ett bra tillfälle att reflektera över det. Så låter de vanligaste förklaringarna när människor berättar om varför Earth Hour är så populärt. Vare sig det handlar om översvämningar i Australien, Sydamerika eller Bangladesh, eller om att kärnkraftsolyckor och oljeläckage visar att detta inte är de bästa energikällorna, så skickar du genom att släcka en tydlig signal till världens ledare.

Du är väl med?

Kram Eva

3 kommentarer:

  1. jag har släckt hemma hela veckan! Alla kontakter utdragna (men så är jag ju inte där)
    Men i morgon släcker vi även här. Och jag hoppas på att de vi ska till också släcker för att mysa i skenet av stearinljus funkar ju hur bra som helst!

    SvaraRadera
  2. Jag ska på tjejfest och tror nog att vi är med:) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag kan släcka dom sita 20 min när jag kommer hem från jobbet :)
    Kramis

    PS: en bra grej som dom har börjat med

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...