28 mars 2011

Vaktar

Måndag och jag är brutalt seg i hjärna och kropp. Hur kan en ynka timme göra så mycket? Känner ni också av den förlorade timmen? Vi hade familjen Ljunggren hemma hos oss i lördagskväll och det blev kanske lite för sent men himla skoj!... Det blev ju ännu senare för att vi sen flyttade fram klockan... Stallet väntade ju som vanligt på söndagsförmiddagen.. Men, det löste sig. Att köra skottkärror fulla med skit vaknar man av *fniss*.
Under Earth Hour släckte vi ner och hade mys i ljuset av levande ljus. "Jag vaktar Plutten, gå ni och lägg er...."


Igår så kom "ändra-runt"-behovet fram igen. Så igår flyttade vi ut Majas Expedit-hylla från hennes rum. Flyttade istället in en stor Malm-byrå och en liten Malm-byrå i vitt. Jättefint!! Det blev så rent och snyggt och enhetligt med vita möbler. Maja nöjd - och jag ännu mer nöjd!

Malm-byråerna hade jag inne i vår klädkammare/förråd som inte är så stort och jag har retat mig gräsligt mycket över att jag inte orkar lägga in våra sängkläder i byrån. Det har varit svårt att komma in och svårt att hålla i ordning - igår fick jag nog! Istället köpte vi Antonious-garderobsystem från Ikea. Två sådana här stativ med totalt 8 trådkorgar.


Nu har jag sådan ordning och reda att jag öppnade dörren i morse bara för att titta och sedan nöjt le för mig själv. Nästa steg i min "vill-ha-mer-ordning" är att köpa fler korgar till barnens garderober. Men nu ska snart kroppen få sig en genomkörare - dags för lunchträning. Det är ju måndag! Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Lite seg är man efter jobbhelgen så timmen har förstört dyngnet!
    Kul och få ordning, hatar också och ha rörigt.
    Kram

    SvaraRadera
  2. härliga Vårbilder i din blogg.....Håller med.....nu vill man bara j´ha sol & värme;o)))


    Kram till er från mig

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...