8 mars 2011

Simon

Jag var extremt trött igår. Så trött att jag glömde gratulera våran Simon här på bloggen. Så jag gör det nu...
GRATTIS i efterskott kära Simon på din 20-års dag!!!!!!
Vi firade med tårta och presenter igår vid middagen. Simon själv hade vid 17-tiden redan hunnit vara på Systembolaget.. hehe.. Fest för Maja och Simon har vi på lördag - ska bli himla skoj!
Som sagt, igår var jag extremt trött. Staffan sa till mig vid 19.30-tiden att "blunda du Eva och sov lite om du behöver". Det gjorde jag... Nästa gång jag vaknade var vid midnatt... Då gick jag upp och la mig....
Känner mig ganska utvilad idag. Jag är dessutom hemma med Wille. Han har haft en gräslig hosta och förkylning så vi bestämde oss för att hålla honom hemma ett par dagar så att det inte blir värre. Men idag känns han så pass bra att han kan gå till dagis i morgon. Så i eftermiddag ska vi nog uträtta lite ärenden. Först hem till mamma och hälsa på och sedan ska vi handla presenter till Willes två kompisar som har Toy Story-kalas på lördag.
Är det någon som vet vad Toy Story-kalas innebär? Ska man klä ut sig, eller är det bara så att det går i Toy Story-tema?
Annars idag hoppas jag att mamma följer med ut till oss och att vi kan ha en "Bygglov-kväll". Det var ett tag sedan..
I morgon har det gått en månad.... En månad sedan min lilla pappa somnade in. Det känns så overkligt att tiden rullar på när man själv är så ledsen hela tiden. Jösses som jag saknar min pappa.. För en månad sedan när jag och mamma körde till pappa på sjukhuset, kunde vi inte ens gissa oss till att det var dags *ledsen*.
Nä, nu ska jag och Wille köra iväg.
Kram Eva

3 kommentarer:

  1. De där med kalas har jag aldrig hört, är väl så nytt :)
    Gulligt att din mamma kommer och är med er ibland, måste bli ensamt ibland annars. Tiden går fort i vardagen men förstår att du saknar honom.
    Kram till er

    SvaraRadera
  2. Grattis SIMON
    Stora killen, va härligt att vara 20-år
    Mausi

    SvaraRadera
  3. Det måste vara jättesvårt när en förälder går bort. Jag har turen att ha mina föräldrar i livet men vet att tiden är utmätt (de är 85 och 87 år. Kram till dig!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...