15 mars 2011

Japan

Det är så hemskt så det är knappt man förstår.. Tsunami & strålningslarm med mera... Jag förstår faktiskt inte hur man kunnat placera kärnkraftverk i ett land som är så utsatt för jordbävningar.. Ännu konstigare är det att säkerheten inte är större när dom vet att detta kan ske.
Usch, jag blir rädd & orolig och följer nyheterna med skräck.

Kram Eva

4 kommentarer:

  1. Ja det är riktigt läskigt...undrar om de säger allt och sanningen!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej...jag har halkat in via Disas blogg:) Visst är det hemskt..och jag lider famför allt med gamla, barn och sjuka. Teknikens utveckling gör ju att alla utvecklade länder framför allt har kärnkraft. Det är effektivt och minst skadligt för miljön (förutsatt att det inte blir en härdsmälta typ :/)Säkert är det en kostnadsfråga också..som med allt annat. Säkerheten ja...jag tror att Japan har den största säkerheten av alla länder som har kärnkraft, men vid naturkatastrofer som denna är det nog inte mycket man kan göra. Jag blir också orolig..vi kommer ju att bli drabbade i förlängningen också...ekonomiskt bl a. Men det som oroar mig mest är att det blir allt oftare stora katastrofer i världen...är det nåt på gång? Nåt ännu större. Tur kanske att man inget vet :) Ingen uppbygglig kommentar det här under mitt första besök här...men jag kommer nog tillbaka och då ska jag föröka ha lite gladare tillrop ;D. Ha en fortsatt bra vecka.

    SvaraRadera
  3. Ja usch ja!!
    Man vet inte vad som kan hända nu, de verkar som att de kan komma en står jordbävning till och nu i Tokyo, hur många bor inte där??
    Va händer??

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig gillat idén med kärnkraftsverk. Har nu fått vattane på min kvarn...

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...