31 mars 2011

Blir inte som man tänkt sig...

Slutade som ni vet 12 igår och på väg ut i bilen (på väg till träningen) så ringde Staffan. "Dagis har ringt, Wille har ramlat och slagit hål på hakan..." Du måste köra dit och till vårdcentralen... Jaha, dagen tog en annan vändning kan man väl säga! Till dagis där lilleman låg i famnen på en snäll fröken och med tryck mot hakan. När han såg mig bröt han ihop.. Lille gossen "jag älskar dig mamma".. Man kan smälta... Åkte iväg till vårdcentralen för att se hur djupt det var (fick hjälp av snälla fröken som följde med i bilen!). Det tejpades och rengjordes och så fick han ett plåster. På bilden är vi på Mc Donalds och käkar lunch efter doktorsbesöket. Det var han värd den lille!

Nä... jag kunde inte hålla mig från att äta - suck- ingen träning + hamburgare = skit... Ja, ja nya tag i dag.


Vi körde sedan hem och vilade oss i alla fall och hjälpte Maja att leta efter sin jacka. Vi vände bokstavligt talat uppochner på huset. Men tillslut kom den fram - Maja hittade den bakom ena soffan (och hur har den hamnat där kan man undra) Puh! Maja blev överlycklig (ja, jag också) och vi åkte till stallet med nyvunnen kraft.


Det var en himla skön eftermiddag och kväll och Maja avslutade med att med sin grupp och ridfröken Hanna rida ut en lång tur som avslutades med en lång-galopp på fälten - kan det bli bättre?


Idag är jag hemma med Wille, för det slutade inte blöda riktigt och vi tycker han kan ta det lugnt idag. Ska se om jag kan "lura" med honom på några ärenden som avslutas inne på mitt arbete - för jag har lovat att Wille ska få följa med mig in där en dag. Passar bra idag tycker jag! Nu är det dags för kaffe.

Kram Eva

6 kommentarer:

  1. Stackars liten! Min dotter ramlade från en soffa på dagis och det blev hål så drycken rann igenom:) Kul nu men inte då! Kram, det blir väl perfakt att ta med honom på dina ärenden:)

    SvaraRadera
  2. Inte roligt när de skadar sig. Fick de klistra i hop hans haka??

    Amelia ramlade också när hon var i 5årsålder men de klistrade i hop hakan men hon har fortfarande ett litet märke.

    Hur länge får du ha barnen på förskolan när du har slutat att jobba? Här i vår kommun får de bara vara på förskolan under ens arbete. Så när man slutar jobb så får man hämta sina barn.

    Ha det bra,Vicki

    SvaraRadera
  3. Ajjj inte kul när dom gör illa sig, båda mina tjejer har lyckats fått en spricka i armen så dom har fått åka hem i gips.
    Kramis

    SvaraRadera
  4. Aj, aj, aj... stackarn! ja, ibland händer nåt och alla ens planer ändras i ett nafs...

    SvaraRadera
  5. Åhhh... hoppas han slipper ärr.
    Hoppas helgen varit till belåtenhet?
    Fick ni någon sol? Här i Åhus lös den med sin frånvaro :(

    SvaraRadera
  6. Åh tulle lille..hoppas det är bättre med hakan..puss på den.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...