13 januari 2011

Lunch

Färdigrätter är inte det bästa jag vet.. Men ibland måste jag ta till en sådan. Så var fallet idag. Jag hade ingen mat med mig hemifrån och jag hade varken tid eller lust att gå över i affären och försöka komma på en middag mitt i allt. På mitt arbete har vi en frys med färdigrätter för en tjuga - så med tanke på priset så var det nog ganska gott ändå.... ;)

Morgonen startade jag med massage! Karin-massör kom hit på jobbet. Jisses så skönt och aj så ont jag hade. Dels var det träningsvärk från igår och dels så är jag ju superspänd med mååånga knutor över allt. Men allt försvann så nu är jag mest öm i hela kroppen :O)


Igår var det ridlektionsstart för Maja. En superbra lektion och det gick lysande för Maja. Hon var såååååå nöjd resten av kvällen. Idag är Maja lite spänd och nervös - för det är första gången hon ska larma av huset där hemma idag. Vi har övat många gånger, men idag när hon kommer hem så är hon själv några minuter (eventuellt) så hon ska klara det utan vår hjälp.


Hur gör ni/gjorde ni med era barn - fick dom gå hem från skolan innan ni kommit hem?

Ikväll är det återigen dags för ridlektion - så kvällen spenderas i stallet.

Efter denna "icke-kulinariska-middag" så ska jag slänga i mig en kopp kaffe - så ha en skön eftermiddag!
Kram Eva




3 kommentarer:

  1. Vilken skön start på dagen!
    De är nog bra att Maya får börja gå hem själv, dom ´tycker om och få känna sig stora ibland, sen ska man väl inte lämna dom för länge själva.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hur gammal är nu Maja? Olle gick hem ganska mycket i 4:de klass på hösten och till slut blev det dyra timmar vi betalade för. Så efter jullovet i 4:an sa vi upp fritids om jag minns rätt. Det gick jättebra. Om hon själv vill och visar ett det funkar så hade jag låtit henne gå hem själv.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Skulle också behöva en genomkörare i form av massage! Förr fick jag det av min man men det har uteblivit. Han får minsann massage på jobbet varannan vecka!
    Mina barn har farmor och farfar som de alltid har kunnat gått till efter skolan. Min son har aldrig haft problem med att vara själv, för dottern har det tagit llängre tid! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...