19 december 2010

Gräsligt segt

Hej... jag har inte glömt att blogga inte heller har jag slutat att blogga. Men vår uppkoppling har varit så himla seg denna helg att jag inte haft tålamod. För mycket snö på ledningarna?

Har ni också mycket snö? Vi har, men jag gillar det. Bara det inte blåser och gör det jäkligt på vägarna - och det gör det ju tyvärr. Blåser igen vägarna så att man inte ser vart man ska köra och riskerar att köra av vägarna. Man försöker ta "häck" på en bil framför som kan visa vägen, men jag har av någon anledning hamnat först alla gånger jag varit ute och kört i helgen. Alla andra tar "häck" på mig och låter mig leta väg... Isch, läskigt! Isbana är underlaget och vad jag vet, så hjälper inte vinterdäck på is............. Det gäller att ta´t lugnt och det hoppas jag att alla ni andra gör!

I fredags var jag på julfest på jobbet och hade himla skoj! Igår gjorde jag mina naglar och uträttade lite ärenden och på kvällen körde vi hem till Mausi och Stefan och barnen och 4 små kattungar - åååååååååååååååh tror ni Maja vill ha katt nu? Hon är förälskad i en liten "Rambo".

Mausi!! Vilken sorts katt är det och hur gamla är dom? Ja jisses, har inte hört något annat än Rambo Rambo Rambo sedan igår. "Jag vill ha Rambo mamma - snyft".

Tack för igår Mausi & Stefan - lika gott och trevligt som alltid!

Idag har vi spenderat tre timmar i stallet och därefter så städade vi... blääääää så tråkigt men nödvändigt och ganska skönt efteråt! Som "belöning" körde vi till Jakriborgs julmarknad. Ska fixa bilder - fantastiskt julmarknad!

Nu har vi full eld i kaminen, barnen sover, maken är på ovanvåningen och kollar hockey - själv ska jag sätta mig på golvet och packa in julklappar.

Ha en skön måndag - jag återkommer!
Kram Eva

4 kommentarer:

 1. jag gillar oxå snö....när jag är inne och tittar ut;o)Roligare var det när kottarna var små då man drog dem i pulka,hade med sig varm chocklad o kanelisar ut.....Mys!

  Hur firar ni Jul?Kram till er

  SvaraRadera
 2. Blir det någon kattunge?
  Visst blir man frestad när man se de små liven!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Åhh julmarknad. vill med gå på julmarknad :)
  Hoppas det INTE snöar på er! ...det är mer än tillräckligt nu!
  Ha en underbar dag och God Jul på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Rambo hälsar till er alla :o)
  Hehehe
  Skogis/perser är han.
  Kram
  Mausi

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva