2 november 2010

Undrar


Undrar om jag orkar träna på crossen ikväll till Äntligen Hemma...hrm... Har kommit in i en svacka med träningen, så det är väl dags att ta tag i det igen. Lättast är så klart framför tv´n. Jag ska i alla fall göra ett ordentligt försök! Jag kanske hinner i morgon också i och med att jag slutar 12..... :). Jodå jag ska först leka med Wille så klart - har stora planer!


På tal om anonyma kommentarer så tycker jag dom är så onödiga, så egentligen vore det ju lättast om jag slapp problemet. Slipper problemet med störiga anonyma kommentarer (varför kan dom aldrig vara trevliga? - det måste betyda att det inte finns så mycket innanför pannbenet på dom stackarna. Även om man skriver under med ett namn - men fortfarande är otrevlig så är det tomt i huvudet.. ) gör man genom att lösenordsskydda sin blogg. Jag vet att många av er gör det - så kanske jag också skulle göra det. Tål att tänkas på.


För övrigt så sänker sig mörkret... Men inte humöret!

Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte hur jag ska hitta fram till crosstrainern igen! Anonyma tråkiga kommentarer kan vi vara utan! Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Snacka om dålig träningsmoral!!
  Jag har en totalsvacka.. alla ursäkter jag kan hitta på godkänner jag ;)

  Och anonyma kommentarer! Störtlöjligt!
  Godkänn inte, för även om det är internet så finns det nåt som heter hyffs!
  Hör du det, anonym!

  Kram Sus

  SvaraRadera
 3. Som sagt vem skriver såna? jo dom som bara är avundsjuka på dig och som inte har så mycket innanför pannbenet + att dom verkar inte ha några egna intressen mer än att dom måste gnälla på andra.
  Hoppas du blir av med om anonyma snart!!
  Men de går ju och spåra!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva